Ετικέτες

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Πόσο γκαντέμης είσαι;


Η απόδειξη ότι κάποιους ανθρώπους τους κυνηγάει μονίμως ένα μαύρο συννεφάκι...



Τρεις μέρες αφού ένας Γερμανός έκλεψε μια σπάνια συλλογή χρυσών νομισμάτων, παρέδωσε ο ίδιος τον εαυτό του στη αστυνομία –χωρίς να το ξέρει. Πήγε ο άνθρωπος να καταθέσει σε μια θυρίδα τα κλεμμένα του νομίσματα χωρίς να λογαριάσει όμως την απίστευτη γκαντεμιά του!

συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Android Smartphone Lenovo dual sim, με οθόνη 4'', διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, FM, WiFi, κάμερα 2 MP & πολλά ακόμα μόνο 89€ μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων!

-> Εκμεταλλευτείτε τις γιορτές & θυμίσετε στους πελάτες σας την παρουσία και τις προσφορές σας! Πακέτα μαζικής αποστολής sms από 18€ τα 500 sms. Με κάθε πακέτο ΔΩΡΕΑΝ αποστολή 1000 e-mail με αναλυτικά στατιστικά & κουπόνι Google AdWords 75€. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Ο υπάλληλος της τράπεζας όπου πήγε για να φυλάξει τα λεφτά ήταν ο πραγματικός ιδιοκτήτης της συλλογής. Λίγο μετά την κατάθεση του ληστή, ο τραπεζικός υπάλληλος αντιλήφθηκε ότι τα συγκεκριμένα νομίσματα -αξίας 50 χιλιάδων ευρώ- ήταν τα ίδια τα οποία είχαν κλέψει από το σπίτι του τις προάλλες!!!!

Ας πρόσεχες αξιότιμε κύριε κλέφτη....

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: 24wro.blogspot.com

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου