Ετικέτες

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Αστυνόμος... Βαρβάρα



Μια γυναίκα αστυνομικός με πόστο στην Τροχαία, έπειτα από μία σειρά χειρουργικών επεμβάσεων στο εξωτερικό άλλαξε φύλο και από γυναίκα έγινε άνδρας!



Σύμφωνα με το bloko.gr, o αστυνομικός πλέον έγινε άνδρας και άλλαξε και ονοματεπώνυμο, ενώ βρίσκεται στο σπίτι όπου αναρρώνει, καθώς έχει λάβει πολύμηνη αναρρωτική άδεια.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το συγκεκριμένο άτομο, θα περάσει από ειδική επιτροπή γιατρών, προκειμένου να αποφανθεί αν είναι έτοιμο ψυχικά να υπηρετήσει ως άνδρας και να φέρει όπλο ή αν θα κριθεί Ι5.


συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Android Smartphone Lenovo dual sim, με οθόνη 4'', διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, FM, WiFi, κάμερα 2 MP & πολλά ακόμα μόνο 89€ μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Ο αστυνομικός ωστόσο προσκόμισε ψυχιατρικές πραγματογνωμοσύνες ιδιωτών γιατρών που συνηγορούν υπέρ της ψυχικής ισορροπίας του και βρεβαιώνουν ότι μπορεί να φέρει όπλο. Το ζήτημα βέβαια που τίθεται στην ΕΛ.ΑΣ. είναι η υπόθεση να εξεταστεί με τον δέοντα σεβασμό και διακριτικότητα από την ηγεσία.



Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: newpost.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου