Ετικέτες

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Τζάμπα το νέο smartphone της Mozilla



Η εταιρεία Mozilla παρουσίασε ένα smartphone αξίας μόλις 25 δολαρίων με στόχο να κατακτήσει τις αγορές των αναπτυσσόμενων οικονομιών του πλανήτη, σύμφωνα με το BBC.



Η εταιρεία, η οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή από τη μηχανή αναζήτησης Firefox, έχει συνάψει συνεργασία με την κινεζική Spreadtrum προκειμένου να κατασκευάσει το νέο τηλέφωνο.

Η συσκευή δεν θα είναι το ίδιο ισχυρή από πλευράς δυνατοτήτων και ταχύτητας με τα ακριβά smartphones, ωστόσο θα «τρέχει» εφαρμογές και θα παρέχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο.



συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Android Smartphone Lenovo dual sim, με οθόνη 4'', διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, FM, WiFi, κάμερα 2 MP & πολλά ακόμα μόνο 89€ μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

«Οι συγκεκριμένες φτηνές λύσεις θα προσφέρουν πρόσβαση στο διαδίκτυο σε όλο και περισσότερους ανθρώπους στον κόσμο», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η κινέζικη εταιρεία Spreadtrum.

Από την πλευρά της, η Mozilla υποστήριξε ότι το νέο «έξυπνο κινητό» επαναπροσδιορίζει την αγορά των smartphones παγκοσμίως.




Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: TANEA.GR

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου