Ετικέτες

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Έλλη Κοκκίνου: Το μυστικό της καλλίγραμμης σιλουέτας της


Η τραγουδίστρια δικαίως θεωρείται τα τελευταία χρόνια μία από τις πιο σέξι Ελληνίδες. Εδώ και περίπου ένα χρόνο ακολουθεί personal training με την καλή της φίλη Νίκη Πετρουλάκη, ενώ εφαρμόζει πιστά το παρακάτω πρόγραμμα διατροφής από το οποίο λείπουν τα γαλακτοκομικά και η γλουτένη.



- Το πρωινό της περιλαμβάνει καφέ τον οποίο συνδυάζει άλλοτε με κουάκερ χωρίς γλουτένη κι άλλοτε πάλι με γάλα φουντουκιού ή μία κρέπα με μέλι.

- Πριν το μεσημεριανό της γεύμα πάντα τρώει ένα σνακ μαζί με την πρωτεϊνη της ή ένα από τα αγαπημένα της φρούτα (σ.σ συνήθως μήλο)

συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Android Smartphone Lenovo dual sim, με οθόνη 4'', διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, FM, WiFi, κάμερα 2 MP & πολλά ακόμα μόνο 89€ μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

- Καθημερινά τρώει ένα κυρίως γεύμα το οποίο μπορείνα είναι ένα πιάτο κοκκινιστό ή μία μερίδα ρύζι με καλαμπόκι ή μια μερίδα κοτόπουλο φούρνου με πατάτες.

- Το βράδυ αποφεύγει να τρώει με εξαίρεση τις μέρες που έχει κανονίσει δείπνο με φίλους. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια έχει παραλείψει το μεσημεριανό της γεύμα.

- Αργά το απόγευμα καθημερινά τρώει ένα σνακ όπως καλαμπογκοφρέτες.

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: govastileto.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου