Ετικέτες

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Ιωάννα Ντέντη: Aπό το Next Top Model, στα σαλόνια της Chanel


Ξεκίνησε την επαγγελματική σταδιοδρομία της στο χώρο του modeling δηλώνοντας πριν από χρόνια συμμετοχή στο Next Top Model. Με “όπλα” της την ομορφιά αλλά και την έμφυτη συστολή που τη διακρίνει κατάφερε να αποσπάσει σε χρόνο ρεκόρ το ενδιαφέρον της κριτικής επιτροπής και τα βλέμματα των τηλεθεατών. Το γεγονός ότι δεν στέφθηκε νικήτρια, δεν ανέκοψε ούτε στιγμή τα όνειρά της για μια θέση στον κόσμο της ομορφιάς επιβεβαιώνοντας τον κανόνα που θέλει πολλά από τα outsiders των τηλεοπτικών “παιχνιδιών” να διαπρέπουν στην ζωή: «Ποιος είπε ότι ένα παιχνίδι είναι ικανό να αποφασίσει ποια θα είναι η επόμενη βασίλισσα της πασαρέλας;» διερωτήθηκαν πολλοί fashion editors Ιταλικών περιοδικών μόδας, όταν η Ελληνίδα καλλονή τους συστήθηκε από κοντά.



Και με το δίκιο τους, καθώς η Ιωάννα Ντέντη χάρη στην μαεστρία του μετρ της φωτογραφίας Greg Lotus, έγινε το αγαπημένο κορίτσι της Ιταλικής Vogue η οποία της εμπιστεύτηκε αμέτρητες φορές πολυσέλιδα editorial μόδας.

Βρίσκεται στο Παρίσι κάποιους μήνες αργότερα όταν το πρακτορείο μοντέλων Oui της κλείνει το πρώτο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας της. Η όμορφη Ιωάννα γίνεται το πρόσωπο της L’Oreal Ρaris και η εικόνα της “ταξιδεύει” στην πόλη του Φωτός με τους αυστηρούς στην κρίση τους Γάλλους να κάνουν λόγο για την «μετανάστρια της μόδας» που βρέθηκε στο Παρίσι για να το κατακτήσει: «Λατρεύω αυτή την πόλη που αποπνέει αρχοντιά και αγάπη για την μόδα» λέει η ίδια και συμπληρώνει «Μου αρέσει που ζω εδώ, μετέχοντας σε πολύ ενδιαφέρουσες δουλειές.

Το Παρίσι αποτελεί πάντα κίνητρο για να κάνεις ωραία πράγματα».
Μέσα σε μια διετία η Ιωάννα Ντέντη καταφέρνει να γίνει το αγαπημένο κορίτσι των μεγαλύτερων γυναικείων περιοδικών μόδας. Φιλοξενείται στην Ρωσική Vogue, στα Harper Bazaar Τουρκίας, Ρωσίας και Γαλλίας, στο Αμερικάνικο Marie Claire, στο Βρετανικό Cosmopolitan και σε αμέτρητα Elle ενώ δεν προλαβαίνει να υπογράφει συμβόλαια με μεγάλα πρακτορεία μόδας, όπως το ΜC 2management στην Νέα Υόρκη και το Ace models στην Αθήνα.
Στα τέλη του 2013 η Πηνέλοπε Κρουζ και η αδελφή της Μόνικα την επιλέγουν για την πρώτη τους καλοκαιρινή συλλογή σέξι εσωρούχων «L’ agent Provocateur» .

συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Android Smartphone Lenovo dual sim, με οθόνη 4'', διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, FM, WiFi, κάμερα 2 MP & πολλά ακόμα μόνο 89€ μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Το promotion της συγκεκριμένης κολεξιόν κάνει πάταγο και η Ιωάννα μετατρέπεται σε ένα από τα πιο hot ονόματα του κόσμου της μόδας. Ολόκληρη η Μεσόγειος μιλά πλέον για το κορίτσι με τις εντυπωσιακές αναλογίες και το μοναδικό ταμπεραμέντο, χαρακτηριστικά που εντυπωσίασαν ακόμη και τον ιδιαίτερα απαιτητικό κύριο της μόδας, Κάρλ Λάνγκερφελντ ο οποίος της εμπιστεύθηκε της παρουσίαση των φινετσάτων κοσμημάτων του διάσημου Γαλλικού οίκου Chanel.. South sea μαργαριτάρια που καταλήγουν σε βελούδινα κορδελάκια και ζαφείρια, δεμένα αριστοτεχνικά με ημιπολύτιμες πέτρες θα κυκλοφορήσουν σύντομα στην αγορά με την δική μας Ιωάννα να αποδεικνύει μέσω του οίκου Chanel ότι κάποιες αξίες είναι διαχρονικές. Όπως ακριβώς και η ομορφιά...


Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: protothema

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου