Ετικέτες

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Χοντρό χώσιμο στην Kate Middleton: «Μάθε πια να καλύπτεις τον κ@λo σου και πάψε να φοράς στρινγκ»

Η επίθεση της Daily Mail, με ένα κείμενο που υπογράφει η Amanda Platell, στην δούκισσα του Cambridge

Οι προκλητικές φωτογραφίες της Kate Middleton, που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας, έχουν προκαλέσει κατά καιρούς ποικίλες αντιδράσεις. Μπορεί τα στοπ καρέ, να χαρακτηρίζονται από πολλούς «ατυχηματάκια», ωστόσο κάποιοι άλλοι, όπως η Daily Mail, τα καταδικάζουν!


Διαβάστε το κείμενο, που έγραψε στη βρετανική Daily Mail, η Amanda Platell, αναφερόμενη στη δούκισσα του Cambridge.

«Όχι Kate, όχι ξανά. Στενοχωρήθηκα πολύ όταν είδα την Δούκισσα να έχει ένα ακόμη στιλιστικό ατύχημα την ώρα που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ σε ελικόπτερο στην Αυστραλία. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από γερμανικό περιοδικό αποτυπώνουν τη στιγμή που μια ριπή ανέμου σηκώνει το… αεράτο φόρεμα της δούκισσας του Κέιμπριτζ αποκαλύπτοντας τα οπίσθιά της. Και σαν να μην έφθανε η επιλογή του φορέματος, κάτι που έκανε τα πράγματα ακόμη χειρότερα και πιο ταπεινωτικά για αυτή, είναι το γεγονός ότι είχε επιλέξει να φορέσει στρινγκ.

Πρώτα απ’ όλα επιτρέψτε μου να πω ότι ήταν λάθος της εφημερίδας που δημοσίευσε τις φωτογραφίες της Kate. Ο βρετανικός τύπος αρνήθηκε να τις δημοσιεύσει, ωστόσο οι εικόνες από το σέξι ατύχημα της δούκισσας του Cambridge κάνουν το γύρο του Διαδικτύου.

συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Android Smartphone Lenovo dual sim, με οθόνη 4'', διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, FM, WiFi, κάμερα 2 MP & πολλά ακόμα μόνο 89€ μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Και αυτό που είναι εξαιρετικά λυπηρό για την Kate είναι ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι αυτή που θα σηματοδοτεί για πάντα την όποια ανάμνηση υπάρχει από τη θριαμβευτική περιοδεία της με τον Γουίλιαμ στην Αυστραλία. Και είναι πολύ ταπεινωτικό για μια γυναίκα να απεικονίζεται έτσι.

Πιστεύω, όμως, ότι σίγουρα η Kate Middleton θα μπορούσε να είναι λίγο πιο σεμνή. Ως ένα σχετικά έμπειρο, πλέον, μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν είναι ώρα να μάθει να προστατεύει τον εαυτό της;

Πέραν αυτού, κάθε γυναίκα, πολύ περισσότερο μάλιστα όταν πρόκειται για ένα δημόσιο πρόσωπο το οποίο ακολουθούν συνεχώς φωτογράφοι, γνωρίζει ότι ένα ελαφρύ φύσημα του αέρα μπορεί να σηκώσει το φουστάνι της καθώς και ότι δεν είναι η καταλληλότερη επιλογή το να φορέσει το μικρότερο σλιπ που βρίσκει στο συρτάρι της.

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου