Ετικέτες

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

4 Τύποι Γυναικών Που Δεν Αρέσουν Στους Άντρες

1. Αυταρχική. Οι πολύ αυταρχικές γυναίκες είναι αλήθεια ότι δεν αρέσουν στους άντρες γιατί νιώθουν ότι μπαίνει σε αμφισβήτηση ο ανδρισμός και η δύναμη που έχουν.


2. Αδιάκριτη. Η γυναίκα που ψάχνει τα κινητά, τις τσέπες του παντελονιού και γενικά χώνει τη μύτη της σε όλες τις υποθέσεις δεν αρέσει καθόλου στους άντρες γιατί καταλήγει να γίνει ανυπόφορη και του χαλάει τη διάθεση.

3. Ωραιοπαθής. Η γυναίκα που τη νοιάζει μόνο αν έσπασαν τα νύχια της, αν έφυγε το κραγιόν της και γενικά το μόνο που τη νοιάζει είναι η εξωτερική της εμφάνιση ενώ αρχικά μπορεί να τον γοητεύσει σαν γυναίκα, όταν τη ζήσει και καταλάβει πως μόνο η ομορφιά την ενδιαφέρει, τότε καταλήγει να μην την αντέχει ούτε στιγμή.

συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Android Smartphone Lenovo dual sim, με οθόνη 4'', διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, FM, WiFi, κάμερα 2 MP & πολλά ακόμα μόνο 89€ μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

4. Ξερόλας. Όπως είναι γνωστό οι άντρες θέλουν να αισθάνονται ότι εκείνοι έχουν το πάνω χέρι στη σχέση και πως τα ξέρουν όλα αυτοί. Όταν μια γυναίκα το παίζει πολύξερη και κανένας δεν μπορεί να τη φτάσει στην εξυπνάδα της, τότε ο άντρας καταλήγει να μην την αντέχει.

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου