Ετικέτες

Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

Απίστευτος χάρτης από τους τζιχαντιστές. Θέλουν και την Ελλάδα στο χαλιφάτο τους!!!

Το ΙΚΙΛ, δηλαδή οι τζιχαντιστές του ισλαμικού κράτους στο Ιράκ και το Λεβάντε φαίνεται πως έχουν βλέψεις μέχρι και την Ελλάδα. Ο χάρτης που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο το αποτυπώνει με σαφήνεια


Οι εξελίξεις στο Ιράκ είναι ραγδαίες και οι συνέπειες παγκοσμίως μπορεί κάλλιστα να είναι τρομερές. Χάρτης στο διαδίκτυο δείχνει μεγάλες περιοχές της Ευρώπης, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, υπό ισλαμιστική - τζιχαντιστική κατοχή.
Ο χάρτης πουέχει κυκλοφορήσει από τους οπαδούς του λεγόμενου Ισλαμικού Κράτους εμπεριέχει και πενταετές σχέδιο, σύμφωνα με το οποίο οι ακραίοι ισλαμιστές θα επεκταθούν και σε κράτη όπου δεν κυριαρχεί το μουσουλμανικό στοιχείο. Δηλαδή, το χαλιφάτο θα ξεκινά από το Ιράκ και θα φτάνει μέχρι τη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική αλλά και την Ευρώπη.
Εκτός από την Ελλάδα, περιλαμβάνονται επίσης Η Ρουμανία και η Βουλγαρία στην περιοχή των Βαλκανίων.


συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Η ανακοίνωση περιγράφεται ως το πλέον σημαντικό γεγονός - εξέλιξη στην ιστορία του τζιχαντισμού από την 11η Σεπτεμβρίου. Είναι δε ενδεικτικό πως η ανακοίνωση έγινε την πρώτη ημέρα της ιερής εορτής των μουσουλμάνων το Ραμαντάν, γεγονός το οποίο θα μπορούσε να πυροδοτήσει νέα επιθετικότητα εκ μέρους των εξτρεμιστών Σουνιτών μέχρις ότου σχηματισθεί μία αντάρτικη ισλαμιστική - τζιχαντιστική συμμαχία.
Είναι εξίσου σημαντικό πως η συγκεκριμένη οργάνωση φιλοδοξεί να πάρει τη θέση της Αλ Κάιντα και να τη σβήσει από το χάρτη. Η νεότερη γενιά των τζιχαντιστών στηρίζει όλο και περισσότερο την οργάνωση του Αλ Μπαγκντάντι ο οποίος είναι επικηρυγμένος από τις ΗΠΑ για 10 εκατομμύρια δολάρια.
Υ.Γ. Infostires: "Δηλαδή το χαλιφάτο της κεντρικής Ασίας θα το ονομάσουν Κουρασάν ή είναι η ιδέα μας;"
Πέρα από τη πλάκα, τα πράγματα είναι σοβαρά και απαιτούν επαγρύπνηση όλων.


Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!

Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου