Ετικέτες

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Νορβηγός καλλιτέχνης έβρασε κι έφαγε το πόδι του

Nορβηγός εικαστικός, ο 25χρονος Alexander Selvik Wengshoels, ανήγαγε τον κανιβαλισμό σε «υψηλή» τέχνη!

Γεννημένος με ένα μη λειτουργικό γοφό και μπαινοβγαίνοντας από μικρό παιδί στα νοσοκομεία για αλλεπάλληλες διορθωτικές επεμβάσεις, αποφάσισε να μετατρέψει την αναπηρία του στο προσωπικό του αριστούργημα.


Με την ευκαιρία της τελευταίας του χειρουργικής επέμβασης, κατά την οποία του αφαιρέθηκε τμήμα του οστού, ο νεαρός Νορβηγός πήρε, μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο, το κομμένο τμήμα του ποδιού του στο σπίτι.

Κι όπως αναφέρει ο ίδιος σε συνέντευξή του, όταν επέστρεψε στο σπίτι του, αισθάνθηκε μια ακατανίκητη εσωτερική παρόρμηση να μαγειρέψει το κρέας που ήταν προσκολλημένο στο κομμάτι του αφαιρεμένου γοφού.

Ο νεαρός καλλιτέχνης έριξε το ακρωτηριασμένο μέλος του σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό, προκειμένου, όπως λέει ο ίδιος, το κρέας ν’ αποκολληθεί ευκολότερα. Κι όταν ο 25χρονος δοκίμασε το βρασμένο του κρέας, ενθουσιάστηκε κι αποφάσισε να ολοκληρώσει το καλλιτεχνικό του μανιφέστο, σοτάροντάς το στο τηγάνι.

συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Android Smartphone Lenovo dual sim, με οθόνη 4'', διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, FM, WiFi, κάμερα 2 MP & πολλά ακόμα μόνο 89€ μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Τελικά, όπως εκμυστηρεύεται ο ίδιος, αυτός ο καλλιτεχνικός του πειραματισμός εξελίχθηκε σ’ ένα λουκούλλειο δείπνο, με κύριο πιάτο, φυσικά, τον εαυτό του.

Το γυμνό από σάρκα οστό του 25χρονου Νορβηγού δεν πήγε χαμένο. Έγινε μέρος της έκθεσης του με αφορμή την αποφοίτησή του από τη σχολή καλών τεχνών, όπου φοίτησε, με κύριο θέμα τον ανθρώπινο πόνο.

Κι αν αναρωτιέστε για τη γεύση που μπορεί να είχε το ανθρώπινο κρέας που δοκίμασε ο 25χρονος Νορβηγός, ο ίδιος τονίζει πως του θύμισε έντονα το κρέας του αγριοπρόβατου.

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: e-daily

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου