Ετικέτες

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Συμβουλες για ενα δροσερο καλοκαιρι!

30 βαθμοί υπό σκιά. Μείνετε ψύχραιμες: ακολουθήστε τις συμβουλές μας και ανα­καλύψτε τα δροσερά μονοπάτια του καλοκαιριού.

Ας είναι κάθε ημέρα σαν κι' αυτή: καταγάλανος ουρα­νός, άπνοια και ο υδράργυρος ν' ανεβαίνει συνεχώς. Όταν από το πρωί αισθάνεστε ήδη, ότι το μεσημέρι Θα ιδρώ­σετε, βασιστείτε στην "ελαφρό­τητα!". Ελαφριά ρούχα, ελαφριά τροφή, ελαφριά φροντίδα.


Έτσι δεν θα επιβαρύνετε τον οργα­νισμό σας στην αντιμετώπιση της ζέστης. Για να λειτουργήσει σωστά ο φυσικός κλιματισμός του σώματος, πρέπει περίπου δύο εκατομμύρια ιδρωτοποιοί αδένες να εξατμίσουν ως τέσσε­ρα λίτρα υγρό, δηλαδή σχεδόν οκτώ φορές περισσότερο από ότι σε μία χειμωνιάτικη ημέρα. Το χειρότερο εχθρό για την καρδιά και την κυκλοφορία, αποτελούν επίσης οι επιδρομές του καύσω­να. Γι αυτό, να κάνετε συχνά διάλειμμα, να ξεκουράζετε τα πόδια σας ψηλά, να κρατάτε τους καρπούς κάτω από το κρύο νερό, να δροσίζετε τους κροτά­φους και τον αυχένα με παγάκια.

Όμορφη από το πρωί ως το βράδυ
Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο σωστό μακιγιάζ, που θα σας διατηρήσει όμορφες όλη την ημέρα. Οι μοντέρνες βάσεις περιέχουν λιγότερες λιπαρές ουσίες, δια­τηρούνται περισσότερο και δεν επηρεάζονται από τη ζέστη. Αντίθετα στις σκιές και στο ρουζ πιο ανθεκτικά είναι τα λιπαρά προϊόντα.

Νέα πορεία επίσης και στα αρώματα. Μακριά από τα βαριά, γλυκά αρώματα που γίνονται ακόμα πιο έντονα στη ζέστη. Πολλά αρώματα Θα τα βρείτε και σε καλοκαιρινή έκδοση.

Για ν' αρχίσει όμορφα η μέρα σας
Τις ημέρες του καλοκαιριού αξίζει τον κόπο να σηκώνεστε νωρίς το πρωί, όταν ακόμα οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές και μπορείτε να αισθανθείτε τη δροσιά της αυγής. Ξεκινήστε την ημέρα σας μ' ένα τονωτικό ντους. Απαραίτητη στο καθημερινό πρόγραμμα η χρήση του αποσμητικού. Προϊόντα χωρίς άρωμα και οινόπνευμα φροντίζουν απαλά και τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

Το ταλκ σώματος απορροφά τον ιδρώτα και διατηρεί την επιδερμίδα δροσερή και στε­γνή. Για να εκμεταλλεύεστε την ευεργετική δροσιά του ντους, μην παρατείνετε πολύ τη διάρκειά του και μην επιλέγετε πολύ κρύο νερό: αναζωογονεί την κυκλοφορία, με αποτέλεσμα να ιδρώνετε ακόμα περισσότερο.

Εγγυημένη δροσιά
Για να συμπληρώσετε τα υγρά που χάνετε με τον ιδρώτα, τα πιο κατάλληλα είναι το μεταλλικό νερό, το παγωμένο τσάι χωρίς ζάχαρη και οι αραιωμένοι χυμοί φρούτων. 'Όχι όμως "οη the rocks", αλλά σε μέτρια θερμοκρασία, ευεργετική για το στομάχι και την κυκλοφορία. Αντίθετα, πολύ παγωμένη μπορεί να είναι η συσκευασία με τα παγάκια, που Θα σας δροσίζει ενδιάμεσα.

συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Android Smartphone Lenovo dual sim, με οθόνη 4'', διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, FM, WiFi, κάμερα 2 MP & πολλά ακόμα μόνο 89€ μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Δροσερές κρέμες
Το καλοκαίρι με τη ζέστη η επιδερμίδα χρειάζεται ιδιαίτερη φρο­ντίδα. Οι πολύ πλούσιες κρέμες καλό ένιαι να μένουν στο ντουλά­πι. Προτιμήστε: τις ελαφριές λοσιόν που ενυδατώνουν την επιδερ­μίδα. Ή: τα ζελέ σώματος με δροσιστική δράση. Τα αιθέρια έλαια και τα οινοπνευματώδη στοιχεία που περιέχουν εξατμίζονται, δημιουργώντας πρόσθετη πηγή δροσιάς

Παραμείνετε cοοl με δροσερά πόδια!
Ακόμα και τα πιο δροσερά πέδιλα μπορούν πολλές φορές στη μεγάλη ζέστη να κουράζουν και να πονάνε τα πόδια. Ανακουφίστε τα με ένα κρύο λουτρό ποδιών. Για το γραφείο ή για το δρόμο υπάρχουν δροσιστικά σπρέι και ζελέ.

Βελούδινη απαλότητα
Αμάνικα τοπ και αέρινες φούστες κάνουν πιο υποφερτή τη ζέστη. Προς χάριν της ομορφιάς όμως θα πρέπει πρώτα να περιποιηθείτε τη γυμνή επιδερμίδα, αποτριχώνοντας μασχάλες και πόδια.

Η ευεργετική δύναμη του νερού
Στις πολύ υψηλές θερμοκρασίες το δέρμα ατονεί εύκολα. Παγωμένα σπρέι μεταλλικού νερού δροσίζουν και αναζωογονούν πρόσωπο και λαιμό. Μία ακόμα έξυπνη λύση: Απλώστε σε κροτάφους και αυχένα παγωμένο τζελ με άρωμα μέντας ή ευκαλύπτου.

Happy and
Μετά από μία καυτή ημέρα στα γραφείο δεν υπάρχει τίποτα ωραιότερο από ένα χαλαρωτικό ριλάξ. Αν μάλιστα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε δίπλα στη Θάλασσα , μην τη χάσετε. Μία βουτιά στο δροσερό υγρά στοιχείο ξεκουράζει τα πνεύματα και τις αισθήσεις. Και μην ξεχνάτε: αφήστε τη δροσιά να σας πλημμυρίσει αργά, αργά

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου