Ετικέτες

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Κερδίζοντας εκατομμύρια μέσω YouTube

Φωτογένεια, πρόσχαρη διάθεση, πρωτοτυπία και αστείρευτο χιούμορ είναι αρκετά για να σας κάνουν εκατομμυριούχους, τουλάχιστον στο εξωτερικό. Από τον νεαρό Σουηδό PewPieDie μέχρι την Τζένα Μάρμπλς, αυτοί είναι οι σταρ του Youtube που έκαναν το χόμπι τους επάγγελμα.


Οπως αναφέρει σε σχετικό άρθρο η εφημερίδα Εθνος της Κυριακής, ο 24χρονος Φέλιξ Κίελμπεργκ συστήνεται με το ψευδώνυμο PewPieDie, κάνει κριτικές σε βιντεοπαιχνίδια και κερδίζει περισσότερα από 4.000.000 δολάρια από τις διαφημίσεις, ενώ εκτιμάται ότι το πραγματικό του εισόδημα μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 8.000.000 δολάρια.

Χαρακτηριστικό του είναι η μάλλον ανάρμοστη γλώσσα που χρησιμοποιεί, οι γρήγοροι ρυθμοί και το καυστικό του χιούμορ. Αλλο χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι η Τζένα Μάρμπλς, η οποία κατάφερε να ξεπεράσει το 1.000.000 σε διαφημιστικά έσοδα με 13.400.000 συνδρομητές στο κανάλι της, ενώ το μόνο που κάνει είναι να σχολιάζει τη μόδα, τους άνδρες και τη σεξουαλική της ζωή και να μοιράζεται τις σκέψεις της με τους ακόλουθους της στο Youtube.

συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Android Smartphone Lenovo dual sim, με οθόνη 4'', διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, FM, WiFi, κάμερα 2 MP & πολλά ακόμα μόνο 89€ μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Ωστόσο οι Youtubers δεν απευθύνονται μόνο σε ενήλικες: Μία γυναίκα από τη Βραζιλία, αγνώστων λοιπών στοιχείων, κερδίζει περισσότερα από 500.000 δολάρια ανεβάζοντας βίντεο στα οποία συναρμολογεί και παίζει με παιχνίδια της Disney εξηγώντας με ήρεμη φωνή τι ακριβώς κάνει, προσελκύοντας εκατοντάδες παιδιά και γονείς. Στη λίστα επίσης βρίσκονται οι Smosh, ένα κωμικό δίδυμο με παρωδίες βιντεοπαιχνιδιών, αλλά και ο Ισπανόφωνος Vegetta777 ο οποίος βγάζει περίπου 2.500.000 δολάρια παίζοντας και σχολιάζοντας βιντεοπαιχνίδια.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα στο Εθνος της Κυριακής, το ζητούμενο δεν είναι η ποιότητα της εικόνας ή της παραγωγής, ούτε καν η επαγγελματική παρουσίαση. Αντίθετα το κλειδί της επιτυχίας είναι να παρουσιάζουν κάτι λιτό, αυθεντικό και χρηστικό που να διασκεδάζει τους χρήστες.

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: iefimerida.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου