Ετικέτες

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

7 τρόποι να τον/την κάνετε να ζηλέψει


Το να κάνετε τον σύντροφό σας να ζηλέψει είναι ένα από τα αρχαιότερα και πιο δοκιμασμένα κόλπα μια επιτυχημένης σχέσης, αρκεί να μείνετε εντός ορίων. Θυμηθείτε πως ο στόχος σας είναι να του ανακινήσετε τον ενδιαφέρον και όχι να τον κάνετε να το χάσει ολωσδιόλου.




Η σχέση θέλει κόπο και όταν ο κόπος έχει τρόπο, τόσο το καλύτερο για όλους. Η σχέση και η καθημερινότητα της σχέσης, είναι φυσικό κι επόμενο να χάνουν την αίγλη του μήνα του μέλιτος και των πρώτων ημερών του έρωτος, αλλά και αυτό το πρόβλημα έχει τη λύση του.
Πιο απλουστευμένα, η σχέση είναι ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται, διαμορφώνεται, αναδιαμορφώνεται και θέλει δουλειά και από τους δυο εταίρους για να διατηρήσει τη δυναμική και την καλή λειτουργία του.

Αλλάξτε την εικόνα σας
Ο πρώτος τρόπος για να διατηρήσετε το ενδιαφέρον του ανθρώπου σας είναι να σας αρέσει εσάς ο εαυτός σας πρώτα, προσέχοντας την εμφάνισή σας. Μην αφήνετε τα μαλλιά σας να γεμίσουν ψαλίδα και το μανικιούρ σας να ξεφτίσει. Κλείστε ένα ραντεβού με το κομμωτήριο σας για ένα καινούριο κούρεμα και με την αισθητικό σας για αποτρίχωση και ένα περιποιημένο μανικιούρ/ πεντικιούρ και τότε θα είστε έτοιμες να κατακτήσετε τον κόσμο και το ανανεωμένο ενδιαφέρον του συντρόφου σας.

Φροντίστε τον εαυτό σας
Αφού κάνατε ένα πολύ σέξυ κούρεμα και βάψατε ένα κόκκινο της φωτιάς τα νύχια σας, συνεχίστε με την περιποίηση της εικόνας σας και αγοράστε ένα ζευγάρι μαύρες γόβες ή ακόμα καλύτερα ένα σαγηνευτικό σετ εσωρούχων. Αφήστε τη σακούλα να κείτεται τυχαία σε ένα περίοπτο σημείο του σπιτιού και αφήστε, επίσης τυχαία, να εξέχει από τη σακούλα, ένα κομμάτι από τη δαντέλα του. Μην το φορέσετε ωστόσο την ίδια εβδομάδα. Θα το δει, θα ενθουσιαστεί, θα περιμένει κάθε νύχτα να το δει πάνω σας και μέχρι τελικά να το δει, θα έχει φτάσει το ενδιαφέρον του στο ζενίθ!

Βγείτε με τα κορίτσια
Εάν έχετε κοινές παρέες με τον καλό σας, βρείτε καινούριες και αν το μόνο σας χόμπυ είναι να τον περιμένετε να γυρίσει σπίτι από τη δουλειά, βρείτε άλλο χόμπυ. Αποδείξτε στον εαυτό σας και σε εκείνον πως έχετε δική σας ζωή, ανεξάρτητα από τη σχέση σας, ότι μπορείτε να διασκεδάσετε χωρίς αυτόν και ότι αν εκείνος δεν έχει χρόνο για εσάς, τότε ούτε εσείς έχετε άλλο χρόνο να χαραμίσετε, περιμένοντάς τον.

Στηρίξτε την ανεξάρτητη προσπάθεια μας με ένα κλικ σε κάποια διαφήμισή μας...

Γραφτείτε στο γυμναστήριο
Αφού γραφτείτε στο γυμναστήριο, κάτι που θα κάνει πολύ καλό στην φυσική σας κατάσταση, μην αμελήσετε να μιλήσετε στον σύντροφό σας για όλα τα παιδιά που έχετε γνωρίσει στο γυμναστήριο, για το πόσο αφοσιωμένοι είναι όλοι στο στόχο τους να χτίσουν κοιλιακούς και το πόσο εκτιμάτε την υποστήριξη που σας δίνει ο γυμναστής, που σας έχει αναλάβει. Αφού τα κάνετε όλα αυτα, απολαύστε τις αλλαγές στη συμπεριφορά του που θα είναι αμέσες και δραματικές.

Στείλτε στον εαυτό σας λουλούδια
Το κόλπο είναι κλασικό, ελαφρώς αξιολύπητο ομολογουμένως, αλλά πάντα πιάνει. Βάλτε τις φίλες σας να σας στείλουν ένα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και υπενθυμήστε τους να μη βάλουν κάρτα. Δείξτε έκπληκτη όταν φτάσουν τα λουλούδια σπίτι και μην αρχίσετε τις ερωτήσεις αν τα έστειλε εκείνος. Ξέρετε πολύ καλά ότι δεν τα έστειλε εκείνος, γι΄αυτό μην υποκύψετε σε θεατρινισμούς, γιατί θα σας πάρει χαμπάρι. Αντιθέτως, συνεχίστε την ημέρα σας σα να μη συμβαίνει τίποτα και περιμένετε την αντίδρασή του.

Εκμεταλλευτείτε το γείτονα
Εάν έχετε έναν γοητευτικό εργένη γείτονα, αδράξτε την ευκαιρία και καλέστε τον να σας φτιάξει τη βρύση που στάζει, όταν ο καλός σας είναι στη δουλειά. Φροντίστε ο γείτονας να είναι ακόμα σπίτι φτιάχνοντας τη βρύση, όταν γυρίσει ο σύντροφός σας από το γραφείο. Δεν θα δει κάτι ύποπτο, γιατί δεν θα έχετε κάνει κάτι ύποπτο, αλλά σίγουρα θα του κινηθεί το ενδιαφέρον μαζί με τις υποψίες, που είναι και ο αρχικός μας στόχος.

Να πιστεύετε στον εαυτό και τη σχέση σας
Το θέμα δεν είναι πληγώσετε τον καλό σας για να βεβαιωθείτε ότι σας αγαπάει. Ο σκοπός είναι να τον τσιγκλίσετε ελαφρώς και να του θυμίσετε τις ανάγκες σας και τίποτα παραπάνω. Όλα αυτά φυσικά, και ιδανικά, λύνονται με μια εκ βαθέων κουβέντα μεταξύ των συντρόφων, όπου ο καθένας θα μιλήσει ανοιχτά και ειλικρινά για τα αισθήματά του.
Μην ξεχνάτε πως οι άντρες δυσκολεύονται μεν να εκφράσουν τα συναισθήματα τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν. Να θυμάστε κι εσείς να του λέτε πόσο τον αγαπάτε και τον εκτιμάτε και έχετε πάντα υπόψη σας, πως οι άντρες έχουν την ανάγκη να νιώθουν χρήσιμοι, οπότε και αυτό στο χέρι σας είναι.




Πηγή: clickatlife.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου