Ετικέτες

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Καλλιτέχνης έφτιαξε καγιάκ σε σχήμα αιδοίου με τρισδιάστατο εκτυπωτή (τι άλλο θα δούμε)

Έναν παράδοξο τρόπο σκαρφίστηκε μια νεαρή γιαπωνέζα καλλιτέχνης για να φτιάξει το δικό της προσωπικό… καγιάκ με 3D εκτυπωτή



Τον περασμένο μήνα, χρειάστηκαν περισσότερα από 20 πυροσβέστες για να απελευθερωθεί ένας Αμερικανός φοιτητή που είχε παγιδευτεί μέσα σε ένα γιγαντιαίο γλυπτό που είχε σχήμα έναν κόλπο στη Γερμανία. Στην Ιαπωνία ωστόσο η αρχές της χώρας οδηγήθηκαν στη σύλληψη μιας Καλλιτέχνης που χρησιμοποίησε τρισδιάστατο εκτυπωτή για να δημιουργήσει ένα καγιάκ στο σχήμα του κόλπου της.
Ο λόγος για την Megumi Igarashi η οποία έβγαλε μια selfie του κόλπου της και κατόπιν έστειλε τα δεδομένα σε 30 ανθρώπους που προσφέρθηκαν να την χρηματοδοτήσουν για να κατασκευάσει ένα καγιάκ που έμοιαζε με τον κόλπο της και έφερε και το ανάλογο όνομα.
Όπως αναφέρει ο Βρετανικός Guardian, οι πράξεις τις ήταν παράνομες αφού περιείχαν βωμολοχίες ενώ δεν έπρεπε να έχει στείλει τις παραπάνω φωτογραφίες και να λάβει χρήματα.

Στηρίξτε την ανεξάρτητη προσπάθεια μας με ένα κλικ σε κάποια διαφήμισή μας...

Η ίδια ισχυρίζεται ότι δεν έχει στείλει φωτογραφίες του κόλπου της, προσθέτοντας:"Ο κόλπος είναι ταμπού στην ιαπωνική κοινωνία. Το πέος από την άλλη είναι μέρος της κουλτούρας μας ενώ έχει εικονογραφηθεί αρκετές φορές. Επειδή είναι κρυμμένος και δεν φαίνεται εύκολα, αποτελεί και ένα ταμπού. Αλλά δεν είναι έτσι."
Τα γιαπωνέζικα ΜΜΕ αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής η "Rokudenashiko" -όπως είναι το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο της- έχει μαζέψει 1 εκατ. γιέν.
Αρκετοί άνθρωποι στην Ιαπωνία έχουν σταθεί στο πλευρό της, χαρακτηρίζοντας τη σύλληψη της "υποκρισία". Η ίδια τόνισε ότι θέλει να απομυθοποιήσει τα γυναικεία γεννητικά όργανα σε μια χώρα η οποία διοργανώνει κάθε χρόνο… φεστιβάλ πέους στο Καβασάκι.




Πηγή: news247.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου