Ετικέτες

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Πρώην «χρυσός» ποδοσφαιριστής από το πάθος του τζόγου... κατέληξε να καθαρίζει τουαλέτες σε καράβια!

Από τα ψηλά στα χαμηλά, έπεσε πρώην παίκτης του ποδοσφαίρου, καθώς έφαγε στον τζόγο ολόκληρη την περιουσία του και τώρα καθαρίζει τουαλέτες!


Η εικόνα σοκάρει πραγματικά γιατί βλέπεις έναν ποδοσφαιριστή που υπήρξε πρότυπο για τα παιδιά και όχι μόνο, που λατρεύτηκε όταν έπαιζε σε ομάδα της Premier League, να βρίσκεται τώρα σε δεινή οικονομική κατάσταση εξαιτίας του τζόγου.

Ο λόγος για τον πρώην παίκτη της Σάντερλαντ, Kevin Kyle, ο οποίος δεν κατάφερε να διατηρήσει την τεράστια περιουσία που απέσπασε από την ποδοσφαιρική του καριέρα, αφού η «αρρώστια» του τζόγου τον κατέστρεψε πραγματικά.

Αυτή τη στιγμή εργάζεται σε ένα καράβι στο οποίο καθαρίζει τις τουαλέτες, ενώ ο ίδιος απαγορεύει στους συναδέρφους του να ρωτάνε για την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Στηρίξτε την ανεξάρτητη προσπάθεια μας με ένα κλικ σε κάποια διαφήμισή μας...

Ο παίκτης που αυτή τη στιγμή βγάζει περίπου 700 λίρες το δεκαπενθήμερο δήλωσε σε βρετανική εφημερίδα: « Προσπαθώ να παρέχω στην οικογένειά μου ότι καλύτερο μπορώ. Πολλοί ποδοσφαιριστές άλλαξαν δουλειά μετά το ποδόσφαιρο, αλλά δεν βλέπω ιστορίες γι 'αυτούς στις εφημερίδες.»




Πηγή: kontranews

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου