Ετικέτες

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Πως θα καταλαβεις οτι σε “γουσταρει” μεσω facebook;

Ακόμα και να μην έχεις καθόλου εμπειρία στις σχέσεις, ακόμα και να μην ξέρεις πότε ένας άνδρας/γυναίκα σου την πέφτει, ακόμα και αν το μόνο σου ενδιαφέρον είναι το facebook (αρχικά get a life), αλλά μάλλον θα αισθανθείς πολύ καλύτερα αν μάθεις ότι υπάρχουν κάποια βασικά αναγνωριστικά στοιχεία για να καταλάβεις αν κάποιος σου την «πέφτει» διαδικτυακά!




1. Τα ασταμάτητα like

Κάποιος θα χαρακτήριζε αυτή τη συμβουλή πολύ προφανή! Αλλά τα like όσο στάνταρ κι αν είναι σαν μέθοδος προσέγγισης, έχει ένα εγγυημένο αποτέλεσμα. Το σημαντικό είναι ότι ο άλλος μπαίνει στον ζωτικό σου χώρο. Ξανά και ξανά!

Αν κάποιος ή κάποια σου κάνει συνέχεια like σε ΟΠΟΙΑΔΗΠOTE φωτογραφία, ακόμα και αν είσαι στην πιο γελοία πόζα που θα μπορούσες να είσαι, ε τότε μάλλον, το πράγμα «προχωράει»! Ωστόσο για να είσαι σίγουρος/σίγουρη για τα αισθήματα του άλλου, τσέκαρε πρώτα μήπως έπεσες σε κανέναν like-maniac που κάνει εκατομμύρια like σε όποιον να” ναι!

2. Απαντήση στο inbox…

Αν ο άλλος/ η άλλη απαντάει σε αυτό που συζητάτε στο inbox πριν προλάβεις να ανοιγοκλείσεις τα μάτια, αν όσα λες του/της φαίνεται αστεία και πάρα πολύ έξυπνα, τότε έχεις ελπίδες! Αν τα αντανακλαστικά του/της θα τα ζήλευε ένας δρομέας του στίβου, είσαι σε καλό δρόμο. Γιατί αν αναλογιστείς ότι κάθε «χυλόπιτα» έρχεται μετά από ολοκληρωτικό «γράψιμο» σε όσα στέλνεις, τότε αν δεις αστραπιαίες απαντήσεις, όλα είναι καλά!


Στηρίξτε την ανεξάρτητη προσπάθεια μας με ένα κλικ σε κάποια διαφήμισή μας...

3. Αφιερωμένα post-αρίσματα!

Ερωτικά τραγουδάκια, ειδικές αφιερώσεις, τολμηρά σχόλια που έχουν στόχο το φλερτ είναι πολύ σημαντικά! Αν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ποστάρει όλη την ώρα στο timeline σου, τότε πρέπει να νιώθεις βεβαιότητα για όσα νιώθει εκείνος/εκείνη!

4. Mutual friends!

Aν ανοίξεις ξαφνικά τους φίλους του «προσώπου» και δεις ότι έχετε αμέτρητους κοινούς γνωστούς ενώ στην ουσία τίποτα δεν σας συνδέει στην καθημερινότητα, τότε σίγουρα αυτό δεν είναι ΤΥΧΑΙΟ! Απλά όταν βρεθεί ένας «θαυμαστής» σου ακολουθεί το σύστημα της κόμπρας. Πριν επιτεθεί στον στόχο στοχεύει πρώτα τον περιγυρό σου. Κινείται περιφερειακά! Πρώτα κάνει φίλους όλους τους δικούς σου και μετά έχει την τέλεια αφορμή να σου μιλήσει, αφού έχετε τόσους πολλούς κοινούς γνωστούς! Δεν ισχύει πάντα, αλλά είναι ια τεχνική που σίγουρα υπάρχει…




Πηγή: freemind.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου