Ετικέτες

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

To καλύτερο δωρεάν πληκτρολόγιο για το κινητό σας

Εφόσον το κινητό σας δεν είναι iPhone βέβαια. Γιατί η Apple πεισματικά κρατούσε κλειδωμένο το κομμάτι του λειτουργικού της σε αυτό το θέμα. Τώρα με το iOS8 λέει θα επιτρέψει να “κουμπώσουν” άλλα πληκτρολόγια. Αλλά ταυτόχρονα θα βγάλει ένα δικό της! Το οποίο είναι αντίγραφο, σε εξωφρενικό βαθμό, του καλύτερου πληκτρολογίου που υπάρχει αυτή τη στιγμή σε Android.


Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι περίεργο. Το περίεργο είναι ότι δεν έχετε εγκαταστήσει ακόμα όλοι το SwiftKey. To No1 πληκτρολόγιο για Android τώρα είναι τζάμπα. Δεν έχετε δικαιολογία. Δεν είναι περίεργο, δεν είναι από αυτά τα πληκτρολόγια σαν του Dvorak που κάνεις καιρό να τα συνηθίσεις. Αν θέλετε να γράφετε όπως παλιά, θα γράφετε με τον “κλασσικό” τρόπο. Απλά θα παρατηρήσετε ότι οι προβλέψεις του είναι πολύ καλύτερες. Και αν του επιτρέψετε να βλέπει facebook, gmail και άλλα σας γραπτά, θα βελτιωθεί ακόμα πιο γρήγορα.



Στηρίξτε την ανεξάρτητη προσπάθεια μας με ένα κλικ σε κάποια διαφήμισή μας...

Η Samsung και η Blackberry δανείζονται εδώ και καιρό μέρος της τεχνολογίας αυτής. Και λειτουργεί στα Ελληνικά εκπληκτικά. Εκεί που όμως παίρνει φωτιά η κατάσταση και θα γράφεται 2-3 φορές πιο γρήγορα είναι με τον τρόπο γραφής…α λά σούρσιμο. Αντί να πατάτε ένα ένα τα πληκτρα, απλά κάνετε μια καλικαντζούρα που περιλαμβάνει χοντρικά τα γράμματα της λέξης. Και το Swiftkey την μαντεύει σχεδόν πάντα σωστά! Θέλει ελάχιστη προσπάθεια, ελάχιστη εκπαίδευση. Έχω δοκιμάσει δεκάδες παρόμοια συστήματα την τελευταία δεκαετία και αυτό τα σκίζει όλα. Δείτε ένα πολύ πρόχειρο δικό μου demo, απολογίες που δεν φαίνεται όλο καθαρά αλλά βλέπετε και τα ελληνικά σε αληθινές συνθήκες.



Τζάμπα είναι, δοκιμάστε το και πείτε μου την γνώμη σας.




Πηγή: alexanderchalkidis.com

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου