Ετικέτες

Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

VIDEO ΣΟΚ: Mπήκαν σε σχολή πολεμικών τεχνών και ξυλοκόπησαν το δάσκαλο

Την προηγούμενη Τετάρτη το ελβετικό δίκτυο Telebasel πρόβαλε για πρώτη φορά την επίθεση που έγινε στη σχολή του αθλητή του GLORY με σπουδαία καριέρα Shemsi Bequiri από τον άλλοτε προπονητή του και πρωταθλητή του Thai Paulo Balicha.




O Βalicha όρμησε στη σχολή του Bequiri με τον οποίο είχαν προσωπικές διαφορές από το 2011 και κορυφώθηκαν όταν ο Bequiri άνοιξε δική του σχολή . Μαζί του ο Balicha συνοδεύονταν από κουκουλοφόρους , 18 τον αριθμό , που κρατούσαν ξύλινα γκλοπ του μπέιζμπολ. Οι δύο άντρες έπαιξαν ξύλο για επτά ολόκληρα λεπτά με τα χέρια τους δεμένα μόνο με μπαντάζ , ενώ ήταν περιτριγυρισμένοι από τους οπλισμένους κουκουλοφόρους που σε όλη την διάρκεια του ματς ξεστόμιζαν απειλές στον Bequiri . Το βίντεο αποτελεί ένα από τα βασικά αποδεικτικά στοιχεία της εισαγγελίας που έχει αναλάβει στην Ελβετία την υπόθεση της εισβολής στη σχολή στις 24 Φεβρουαρίου αυτού του έτους.

Την ώρα της εισβολής βρίσκονταν μέσα στη σχολή μαθητές που απωθήθηκαν βίαια και με απειλές από τους μασκοφόρους άντρες . Παρών στη μάχη των δύο δασκάλων ήταν ο αδερφός του Shemsi , o Ιlir Bequiri και ο προπονητής του . Την καταγραφή με την κάμερα κάνει ένας από την ομάδα των εισβολέων με πρόθεση φυσικά να καταγράψει τον μεγάλο θρίαμβο του προπονητή τους Balicha. Και πράγματι ο Balicha είχε το πάνω χέρι αρχικά στην αναμέτρηση , όταν όμως ο Baquiri πήρε τον έλεγχο και θα οδηγούσε σε πνιγμό τον αντίπαλό του , τότε ένας εκ των μασκοφόρων επεμβαίνει και το βίντεο σταματάει εκεί. Δείτε τον ξυλοδαρμό τον Bequiri – Balicha από το 7:30 ως το 14:15 που διακόπτεται το βίντεο:


Στηρίξτε την ανεξάρτητη προσπάθεια μας με ένα κλικ σε κάποια διαφήμισή μας...






Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου