Ετικέτες

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Πως διακοσμούν το σπίτι τους τα ζώδια!

Μήπως έχετε την εντύπωση ότι η διακόσμηση που έχετε κάνει στον χώρο σας δεν έχει επηρεαστεί από το ζώδιο σας; Κι όμως το κάθε ζώδιο έχει συγκεκριμένη προτίμηση τόσο στα χρώματα όσο και στο ύφος που θέλει να έχει ο χώρος του σπιτιού ή του γραφείου του.


Είναι σημαντικό ακόμα και αν δεν μπορείτε για κάποιους λόγους να διαμορφώσετε όλο το σπίτι σύμφωνα με τα γούστα σας, τουλάχιστον να διακοσμήσετε έναν χώρο μέσα στο σπίτι που περνάτε τις πιο σημαντικές σας στιγμές όπως για παράδειγμα η κρεβατοκάμαρα ή το γραφείο. Η προσωπική σας πινελιά θα σας κάνει να νιώσετε πιο χαλαροί και ήρεμοι..

Κριός
Στο σπίτι του Κριού ταιριάζουν τα εντυπωσιακά και έντονα χρώματα όπως κίτρινο και έντονο μπλε, ή ακόμα και το κόκκινο που είναι το χρώμα που τον συμβολίζει. Μοντέρνος σχεδιασμός χώρου με έπιπλα που τραβάνε τα βλέμματα και ταιριάζουν στην έντονη προσωπικότητά του που δεν ταιριάζουν κατ ανάγκη μεταξύ τους. Γενικά εκτιμά τους καλούς πίνακες και τα ακριβά διακοσμητικά αλλά μπορεί μέσα σε έναν χώρο να έχει εντελώς ασύνδετα έπιπλα μεταξύ τους.

Ταύρος
Προτιμάει τα γήινα χρώματα όπως καφέ και πράσινο σε συνδυασμό με απαλό φωτισμό για να απολαμβάνετε την σπιτική θαλπωρή. Ο χώρος του είναι λιτός, πρακτικός, τακτοποιημένος και κυρίως πρακτικός. Η μουσική χαλαρώνει τον Ταύρο για αυτό από το σπίτι του δεν θα λείπει το στερεοφωνικό του..

Δίδυμοι
Ζώδιο που αγαπάει τις αλλαγές. Από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να αλλάξει τη διακόσμηση που μέχρι εκείνη την ώρα είχε κοπιάσει για να δημιουργήσει το περιβάλλον που ονειρευόταν. Έντονη προσωπικότητα αλλά και κυκλοθυμικός χαρακτήρας του αρέσουν τα έντονα χρώματα όπως το κίτρινο αλλά αν τον κουράσει δεν θα διστάσει να το αντικαταστήσει με καφέ και ώχρα. Θέλει ανοιχτούς χώρους γι αυτό επιλέγει σπίτια με μεγάλες βεράντες και κήπους και σιχαίνεται την ηρεμία και την μονοτονία.

Καρκίνος
Ένας καλό οικοδεσπότης που φροντίζει το σπίτι του να είναι έτσι διαμορφωμένο ούτως ώστε να υποδεχτεί τους καλεσμένους του εγκάρδια και φιλόξενα. Έχει πάντα άνετα έπιπλα που όλοι οι καλοί χωράνε. Στη διακόσμηση αποζητάει την θαλπωρή και την ηρεμία και του αρέσει ο χώρος του να είναι ζεστός για να ηρεμεί η ψυχή του. Τα χρώματα που προτιμάει για τα έπιπλα είναι το ζεστό κεραμιδί και το πράσινο του κυπαρισσιού ενώ τους τοίχους του κοσμούν κάδρα σε αποχρώσεις του μπλε.

Λέων
Το λιοντάρι είναι ζώδιο με παλιομοδίτικες ιδέες γι αυτό και στο σπίτι του κυριαρχούν τα πατροπαράδοτα σχέδια με βαριά ξύλινη επίπλωση, δαντέλες και παλιά κλασικά έργα σε τόνους του κόκκινου που είναι και το αγαπημένο του χρώμα. Κυρίαρχο χρώμα συνήθως είναι το πορτοκαλί και το κίτρινο για να νιώθει πως βρίσκεται σε ένα μόνιμο ηλιοβασίλεμα. Είναι ρομαντικό ζώδιο αλλά ταυτόχρονα και θαρραλέο.

Παρθένος
Το ζώδιο της λεπτομέρειας και της απόλυτης καθαριότητας. Έχει εμμονή με την υγιεινή κι αν μπεις στο σπίτι του δεν θα χορταίνεις να χαϊδεύεις τις επιφάνειες των επίπλων του αφού δεν θα έχεις τον φόβο μην ακουμπήσεις σκόνη. Είναι πρακτικός και θέλει τα πάντα τακτοποιημένα. Για το κάθε τι υπάρχει το σωστό σημείο και δεν θα τον βρεις ποτέ ακατάστατο. Δεν αλλάζει εύκολα γούστο ακόμα κι αν προσπαθήσει ξαναγυρνάει στα στάνταρ του. Το αγαπημένο του χρώμα είναι το καφέ και του αρέσει να το συνδυάζει με το λευκό και την ώχρα. Έχει πολλά αντικείμενα γι αυτό και έχει πάντα μια αποθήκη επίσης τακτοποιημένη μεθοδικά.

Ζυγός
Ο Ζυγός είναι από τα ζώδια που θα αποτυπώσει τον ρομαντισμό του σε όλα του τα αντικείμενα. Τα απαλά χρώματα ειδικά σε αποχρώσεις του ροζ και του λιλά επικρατούν σε όλο του το σπίτι, από την κουζίνα και το υπνοδωμάτιο μέχρι την βεράντα και το μπάνιο. Θα βρεις παντού στρωμένα πετσετάκια και δαντέλες αλλά και διάφορα μικροαντικείμενα που όλα όμως έχουν τον λόγο τους για να βρίσκονται στο σπίτι του. Δεν πετάει δώρα από... χέρι αντιθέτως τα στολίζει σε περίοπτες θέσεις για να είναι ορατά και να θυμάται πάντα. Λατρεύει την ακριβή διακόσμηση και τα έπιπλά του είναι επιλεγμένα με μεγάλη λεπτομέρεια χωρίς όμως να βαραίνουν τον χώρο. Δεν του αρέσουν τα έντονα χρώματα γι αυτό πάντα επιλέγει αποχρώσεις και τόνους ουδέτερων χρωμάτων.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Σκορπιός
Αγαπημένο χρώμα του Σκορπιού το κόκκινο. Του αρέσει να κοσμεί το σπίτι του με χοντρά και βαριά πράγματα από έπιπλα μέχρι διακοσμητικά και σίγουρα ένα πιάνο θα βρίσκεται κάπου στο σαλόνι. Του αρέσουν τα μεγάλα σπίτια γιατί χρειάζεται άνεση χώρου αλλά και γιατί θέλει να έχει την πολυτέλεια να προσθέτει συνεχώς πράγματα που αγαπάει. Μπορεί να δεις ακόμα και πολυέλαιο για φωτιστικό ή αγαλματίδια στα πόδια ενός τραπεζιού. Όλα αυτά σε έντονους χρωματικούς τόνους περισσότερο στις αποχρώσεις του καφέ και του πράσινου. Σε πολλά σημεία θα δεις φωτογραφίες αγαπημένων του προσώπων κορνιζαρισμένες ή σε μεγάλα πόστερ που έχει επιμεληθεί ο ίδιος στους τοίχους.

Τοξότης
Επιλέγει πάντα σπίτια που ο ήλιος θα πέφτει όλη μέρα πάνω τους και θα τα ζεσταίνει και θα τα φωτίζει. Οι κουρτίνες του είναι ανοιχτόχρωμες για να μην εμποδίζει το φως να περνάει μέσα και συνήθως σε αποχρώσεις του σομόν για να χρωματίζεται όλος ο χώρος. Του αρέσει η καλή παρέα γι αυτό καλεί συχνά στο σπίτι του φίλους που θα περιποιηθεί με όλα τα αγαθά και θα τους κάνει να νιώσουν άνετα. Αν δεν έχεις μπει ξανά σε σπίτι Τοξότη τότε δεν ξέρεις τι σημαίνει πολυταξιδεμένο άτομο. Κοσμογυρισμένος καθώς είναι θα δείτε διακοσμημένα παντού αναμνηστικά από κάθε μέρος που επισκέφτηκε και που έχει να σας πει μια ιστορία γι αυτό. Με τον Τοξότη τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το μπλε αλλά συνδυασμένο με αποχρώσεις του πορτοκαλί.

Αιγόκερως
Το Savoir Vivre (σαβουάρ βιβρ) σε όλο του το μεγαλείο. Ο Αιγόκερος είναι από τα ζώδια που αν βρεθείς στο σπίτι του θα σε κάνει να νιώσεις πραγματικός άρχοντας. Θα βγάλει για να σε σερβίρει το καλό του το σερβίτσιο, θα ανοίξει το πιο καλό παλιό κρασί και θα σου προσφέρει μέχρι και χαβιάρι. Γενναιόδωρος σε όλα του σαν χαρακτήρας, κάτι που φαίνεται και στη διακόσμηση του σπιτιού του. Θέλει ένα γήινο σπίτι γι αυτό πάντα επιλέγει έπιπλα από πέτρα και ξύλο σε όλες τις γήινες αποχρώσεις του καφέ και του πράσινου χωρίς να παραλείπει το ουράνιο μπλε για να σπάσει τη μονοτονία. Ότι κι αν επιλέξει για ντεκόρ στο χώρο του σίγουρα θα είναι από τα κλασσικά διαχρονικά κομμάτια.

Υδροχόος
Από τα ζώδια που σε μπερδεύουν όταν ρίξεις μια πρώτη ματιά στο χώρο τους. Αφομοιώνει το παρόν αλλά δεν παραλείπει να ρίξει πινελιές του μέλλοντος αλλά και του παρελθόντος. Αν μπορούσε να βρει μια μηχανή του χρόνου σίγουρα θα την έβαζε για έπιπλο σε κάποιο σημείο του σαλονιού του. Έχει μικροαντικείμενα από όλο τον κόσμο αφού του αρέσουν πολύ τα ταξίδια και πάντα στην επιστροφή έχει άλλη μια βαλίτσα με τα σουβενίρ του μέρους που επισκέφτηκε. Του αρέσει να κάνει αλλαγές αλλά ποτέ δεν πετάει τίποτα. Λατρεύει τον κρυφό φωτισμό και τα πολλά αρωματικά κεριά που δεν παραλείπει να τα ανάβει σχεδόν κάθε μέρα.

Ιχθείς
Στο σπίτι ενός Ιχθύ θα βρεις ένα ονειρικό παραμύθι να ξετυλίγεται μπρος στα μάτια σου. Νεράιδες, πεταλούδες, χιονόμπαλες μέχρι κρεμασμένες μάσκες στους τοίχους. Είναι από τη φύση του ονειροπόλο ζώδιο και χρειάζεται ένα σπίτι που θα κλειδώσει απ΄ έξω του, όλη την κατήφια της πραγματικότητας. Τα χρώματα ποικίλουν και δεν κάνει διακρίσεις όπως δεν κάνει και στους ανθρώπους και γι αυτό πληγώνεται εύκολα. Δίνει παντού την χαρούμενη διάθεση που έχει μέσα του αφού είναι από τα πιο θετικά ζώδια που υπάρχουν. Παρόλο που δεν εστιάζει σε ένα χρώμα ή σε συγκεκριμένο είδος διακόσμησης καταφέρνει να δώσει τόνους αρμονίας στους συνδυασμούς που κάνει γιατί όλα γίνονται με αγάπη και μεράκι. Του αρέσει απλά να ζει το παραμύθι του κι έχει όλη την καλή διάθεση να καλοδεχθεί και όσους ακολουθήσουν.


Πηγή: exodosclub.blogspot.com

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου