Ετικέτες

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Έλληνας ηθοποιός έγινε μοναχός και χειροτονήθηκε Διάκονος! (video + photo)

Αυτή κι αν είναι μια απόφαση ζωής. Το να επιλέξεις να ακολουθήσεις στη ζωή σου τον εκκλησιαστικό βίο. Πόσο μάλλον όταν έχεις υπάρξει ηθοποιός και μάλιστα για αρκετά χρόνια και σε γνωστές σειρές.

Ο ηθοποιός...


... Ευγένιος Λαμπρινάκος όμως φαίνεται οτι το σκέφτηκε πολύ καλά και το αποφάσισε. Ο πατέρας Ευτύχιος από την υπόθεση «Απρόβλεπτη πεθερά» της τηλεοπτικής σειράς «7 θανάσιμες πεθερές», έγινε μοναχός με το όνομα Ιερώνυμος. Ενώ μόλις πριν λίγες μέρες. όπως δημοσίευσε ο "Poimin.gr" ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου Εμμανουήλ χειροτόνησε Διάκονο τον ηθοποιό που γεννήθηκε στο Πειραιά στις 22 Ιουνίου 1973 από Μανιάτες γονείς και με συγγενή τους τον Πρωτοσύγκελλο Μητροπολίτη της Πελοποννήσου .

Ο πατέρας Ιερώνυμος -πλέον- που όταν τελείωσε την στρατιωτική του θητεία αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, από το 1997 εκτός από τις "7 θανάσιμες πεθερές" έπειξε και σε άλλα σήριαλ καθώς και σε διαφημίσεις. "Σαν αδελφές", "Καλημέρα Ζωή" "Δυο ξένοι» «Ο Υιός του πατέρα» είναι μερικά από τα όσα εμφανίσθηκε ο νεαρός και ταλαντούχος ηθοποιός, ενώ δίδαξε Θεατρική Αγωγή & Παιχνίδι σε Δημοτικά Σχολεία.

Η χειροτονία του έγινε την Κυριακή που μας πέρασε στον Ιερόν Ναόν Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κιλκίς και φωτογραφίες της τελετής αλλά και φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο site "Romfea.gr". Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τους απευθυνόμενος στον νεοχειροτονηθέντα Διάκονο π. Ιερώνυμο ο Σεβασμιώτατος Ποιμέναρχης του Κιλκίς, είπε:
«Από σήμερα καλείσαι να διακονείς τον Τρισάγιο Θεό, να πράττεις δηλαδή θεάρεστον έργον από ελεύθερη βούληση και επιλογή. Να μην φοβάσαι και να παίρνεις σωστές, υπεύθυνες και δυναμικές αποφάσεις που θα σε ενισχύουν και θα σε ενδυναμώνουν. Να τηρείς το θέλημα του Θεού τον Οποίο να έχεις πάντοτε μέσα στην καρδιά σου» τόνισε μεταξύ των άλλων ο Σεβασμιώτατος.

Από την πλευρά του ο νεοχειροτονούμενος π. Ιερώνυνος, ο κατά κόσμον Ευγένιος Λαμπρινάκος, είπε ανάμεσα στα άλλα στην ομιλία του: «Συνειδητοποιώ ότι καλούμαι να αγωνίζομαι ως καλός στρατιώτης Χριστού, να υπομένω αγόγγυστα κάθε θλίψη και στενοχωρία, κάθε δοκιμασία και ταλαιπωρία προς χάριν της αγάπης του Θεού αλλά και της θυσιαστικής αγάπης που οφείλω να έχω προς πάντας τους αδελφούς» ευχαριστώντας τον γέροντα του αρχιμανδρίτη π. Θεολόγο Γασπαράτο, τον Αρχιμανδρίτη π. Μάξιμο Μητράρα, τον Αρχιμανδρίτη π. Απόστολο Πορτοκαλίδη, τον Αρχιμανδρίτη π. Ιάκωβο Δελλή καθώς και τους αιδεσιμολογιώτατους π. Χαράλαμπο Πέρρο, Αγάπιο Παπαδόπουλο και Μελέτιο Κώνστα για το ανύστακτο ενδιαφέρον τους και την αγάπη τους καθώς και τους Σεβαστούς Πατέρες της Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς που συμμετείχαν στην προσωπική του Πεντηκοστή.
Στον επίλογο της ομιλίας του και μην μπορώντας να κρύψει τη συγκίνηση του είπε: «Τέλος τον λόγον στρέφω σε εσάς Σεβασμιώτατε Πάτερ και Δέσποτα που πρόθυμα δεχθήκατε να με εισαγάγετε εις τα ενδότερα του καταπετάσματος. Η αρχιερατική σας αγάπη, η ειλικρίνεια σας, η αμεσότητα της επικοινωνίας σας, και οι πατρικές σας συμβουλές θα μείνουν για πάντα μέσα μου ανεξίτηλα. Με αγκαλιάσατε με περισσή πατρική αγάπη, με νουθετήσατε και με ενδυναμώσατε στις αποφάσεις μου. Εκφράζω την βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου και την απέραντη αφοσίωση μου σε σας δια την μεγάλη δωρεά της Διακονίας που σήμερα μου εμπιστεύεστε».

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~








Πηγή: xespao.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου