Ετικέτες

Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014

Βίντεο – σοκ από εξορκισμό (video)

Αυθεντικό το βίντεο απο τον εξορκισμό που τραβήχτηκε κρυφά σε εκκλησία στην Τσεχία. Μετά από μήνες επιβεβαιώνεται από ιερείς η αυθεντικότητα του

Στο βίντεο καταγράφεται τελετουργικό στο οποίο υποβάλλεται μια γυναίκα που φέρεται να έχει κυριευτεί από τον διάβολο.


Ο εξορκισμός, που έλαβε χώρα σε ρωμαιοκαθολική εκκλησία στην Vranov nad Dyji, γυρίστηκε κρυφά και αναρτήθηκε στο youtube.

O Daniel Trochta δήλωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης πως τρύπωσε κρυφά αφού άκουσε τα ουρλιαχτά της γυναίκας και τράβηξε κρυφά με κάμερα τη μυστική διαδικασία από μια κλειδαρότρυπα.

Στο δίλεπτο βίντεο φαίνεται μια ομάδα ανθρώπων να στέκεται κοντά στον βωμό του νού, ενώ μια γυναίκα ακούγεται να ουρλιάζει, να κλαίει και να βρίζει.

Η ανάρτηση του βίντεο έγινε τον Φεβρουάριο αλλά είχε σε μεγάλο βαθμό αγνοηθεί έως ότου η εκκλησία επιβεβαίωσε τη γνησιότητά του.

«Ο εξορκισμός είναι γνήσιος. Αν κάτι έχει τραβηχτεί από μια κλειδαρότρυπα, δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο να πω για αυτό.

Ζητούσαμε από τον Θεό να προστατεύσει κι να απελευθερώσει τη γυναίκα. Χρησιμοποιήσαμε μια λατινική προσευχή, ζητώντας βοήθεια. Φυσικά βοηθάει», σημείωσε ο καθολικός ιερέας Marek Dunda.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου