Ετικέτες

Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014

Φώκιες βιάζουν πιγκουΐνους (video)

Και μετά τους τρώνε
Είναι αρκετά χρόνια που οι επιστήμονες παρατήρησαν παράξενη σεξουαλική συμπεριφορά σε φώκιες που ζουν στο νησί Μάριον, κοντά στην Ανταρκτική. Αρχικά θεωρήθηκε απλά ένα μεμονωμένο περιστατικό κάποιου άπειρου αρσενικού αλλά μια νέα δημοσίευση με τίτλο «Πολλαπλά συμβάντα σεξουαλικής παρενόχλησης βασιλικών πιγκουίνων (Aptenodytes patagonicus) από φώκιες (Arctocephalus gazella) της Ανταρκτικής)» φέρνει στο φως και άλλες περιπτώσεις.

«Μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε γιατί συμβαίνει αυτό» παραδέχεται ο Δρ Νίκο ντε Μπρούιν του Πανεπιστημίου της Πρετόρια, επικεφαλής της μελέτης.

Σε όλες τις περιπτώσεις που αναφέρει η δημοσίευση, «η φώκια κυνηγά, συλλαμβάνει και καβαλάει τον πιγκουίνο. Η φώκια στη συνέχεια επιχειρεί συνουσία αρκετές φορές, με ενδιάμεσα διαστήματα ανάπαυλας» ενώ σε τουλάχιστον μία περίπτωση πρέπει να υπήρξε και διείσδυση. Υπάρχει περίπτωση οι φώκιες να κάνουν λάθος και να μπερδέυουν τους πιγκουΐνους με θηλυκιές; Όχι, σύμφωνα με τους ερευνητές και το βασικό επιχείρημα είναι ότι σε ένα από τα τέσσερα περιστατικά, ο βιαστής πρώτα έκανε σεξ με το θύμα του και μετά το έφαγε.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Πηγή: athensvoice.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου