Ετικέτες

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

5 Παιχνίδια που απαγορεύεται να αγοράσετε φέτος τα Χριστούγεννα!

Όλα τα παιδιά ονειρεύονται για τα χριστούγεννα υπέροχα δώρα και παιχνίδια. Όμως υπάρχουν κάποια παιχνίδια που δεν πρέπει να αγοράσετε ποτέ στα παιδιά σας γιατί απλά θα τρελαθείτε και θα χάσετε τον ύπνο σας. Μην αγοράσετε ποτέ:


Παιχνίδια που κάνουν απαίσιο θόρυβο.
Υπάρχουν κουκλάκια, μουσικά όργανα, αρκουδάκια, και αυτοκινητάκια που εξωτερικά μπορεί να φαίνονται όμορφα αλλά αν πατήσετε ένα κουμπί βγάζουν απαίσιους ήχους. Αν τα αγοράσετε, μέσα σε 2 ώρες το παιδί σας θα έχει πατήσει το κουμπί τουλάχιστον 500 φορές και θα κοντεύετε να τρελαθείτε οικογενειακώς. Πριν διαλέξετε ένα τέτοιο παιχνίδι δοκιμάστε τον ήχο των παιχνιδιών αυτών και διαλέξετε αυτό που κάνει τον λιγότερο θόρυβο ή αυτό που δεν κάνει κανένα θόρυβο!

Παιχνίδια που δημιουργούν ακαταστασία.
Για παράδειγμα υπάρχουν κούκλες που βγάζουν γκλιτερ ή αυτοκίνητα που βγάζουν άμμο και χώμα.Αν θέλετε να σκουπίζετε γκλιτερ, χρυσόσκονες και χώματα μέχρι τα επόμενα χριστούγεννα μπορείτε να αγοράσετε τα συγκεκριμένα παιχνίδια….

Παιχνίδια με αισθητήρα κίνησης.
Υπάρχουν παιχνίδια που ενεργοποιούνται με την κίνηση. Τα παιχνίδια αυτά είναι πολύ δημιουργικά και διαδραστικά. Πρέπει να προσέξετε να έχουν κουμπί on και off για να κλείνουν γιατί αλλιώς θα ενεργοποιούνται κάθε φορά που περνάτε από μπροστά και δεν θα μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Παιχνίδια που απαιτούν περισσότερη δουλειά για τους γονείς.
Όλα τα παιδιά λατρεύουν τα δημιουργικά παιχνίδια που συμμετέχουν και οι γονείς.Υπάρχουν κάποια παιχνίδια που είναι υπερβολικά δύσκολα για τα παιδιά και τελικά καταλήγετε να τα φτιάχνετε μόνοι σας γιατί τα παιδιά σας δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν. Κοιτάξτε προσεκτικά τις οδηγίες των παιχνιδιών πριν τα αγοράσετε και φυσικά τις ηλικίες στις οποίες απευθύνεται το παιχνίδι.

Παιχνίδια » ακατάλληλα».
Δυστυχώς πολλά παιχνίδια που ενώ απευθύνονται σε παιδιά δεν πρέπει να απευθύνονται ούτε σε ενήλικες γιατί είναι ακατάλληλα. Σε ποια παιχνίδια αναφερόμαστε; Σε κούκλες που είναι πρόστυχα ντυμένες ή σε όπλα και video games που έχουν άσχημο λεξιλόγιο. Όσο μόδα και να είναι και όσο και να τα διαφημίζει η τηλεόραση απλά μην τα αγοράσετε.

Καλές αγορές και Καλά Χριστούγεννα!


Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου