Ετικέτες

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Δέκα γυναικείες απορίες για το σεξ

1. Μπορεί να του σπάσω το πέος;

Αν και δεν είναι κόκκαλο, μερικές φορές, όταν το σεξ είναι άγριο μπορεί να προκληθεί τραυματισμός. Το ερεθισμένο πέος είναι γεμάτο αίμα και μια άγαρμπη κίνηση, μπορεί να τον στείλει στα επείγοντα με θλάση.


2. Μπορεί αν το κάνω από πίσω να πάθω αιμορροΐδες;

Από τη στιγμή που είσαι χαλαρή και το απολαμβάνεις, όχι. Οι αιμορροΐδες εμφανίζονται από υπερβολική πίεση στην περιοχή του πρωκτού, όταν έχεις πρόβλημα να πας στην τουαλέτα, από άγχος κ.ά. Αν χρησιμοποιείς πολύ λιπαντικό και η διείσδυση είναι άνετη, δεν κινδυνεύεις καθόλου.



3. Μπορεί να κολλήσω την ίωση που έχει αν του κάνω στοματικό;

Τα μικρόβια εισχωρούν στον οργανισμό από σταγονίδια που εισπνέεις από τη μύτη και το στόμα. Αρα όταν κάνεις στοματικό σεξ δεν κινδυνεύεις εκτός αν προηγουμένως ο άντρας έχει πιάσει με το χέρι τη μύτη του και στη συνέχεια τα γεννητικά του όργανα.



4. Παχαίνει το σπέρμα;

Σίγουρα όχι. Η μέση ποσότητα εκσπερμάτωσης είναι ένα κουταλάκι του τσαγιού. Περιέχει σπέρμα, σάκχαρα, νερό και πρωτεΐνες. Συνολικά έχει περίπου 7 θερμίδες.



5. Οταν έχει στύση το πρωί, σημαίνει ότι έβλεπε σεξ στον ύπνο του;

Οχι. Οι άνδρες έχουν περίπου 4 με 5 στύσεις τη νύχτα, ως αποτέλεσμα του κύκλου του ύπνου τους. Και οι γυναίκες ερεθίζονται κατά τη διάρκεια του ύπνου, αλλά επειδή η κλειτορίδα είναι μικρή, περνάει... απαρατήρητο.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

6. Είναι πρόβλημα να έχει κυρτό πέος;

Το πέος... κυκλοφορεί σε όλα τα μεγέθη, σχήματα και χρώματα. Μερικά είναι κυρτά προς τα πάνω, άλλα προς τα κάτω, άλλα αριστερά και άλλα δεξιά. Αν δεν έχει κυρτώσει ύστερα από τραυματισμό, οπότε ο γιατρός είναι απαραίτητος, ένα κυρτό πέος είναι απόλυτα φυσιολογικό και μπορεί να σου δώσει μεγαλύτερη ευχαρίστηση.



7. Αν κάνω πολύ σεξ, μπορεί να ξεχειλώσω;

Ακριβώς το αντίθετο. Η χαλάρωση μπορεί να έρθει μετά τη γέννα, ή με την πάροδο των χρόνων. Το συχνό σεξ βοηθάει τους μυς να γυμνάζονται και να μην χαλαρώνουν.



8. Τι μπορεί να συμβεί αν "χαθεί" το προφυλακτικό μέσα μου;

Δύσκολα χάνεται. Αν μείνει μέσα σου, κάτσε οκλαδόν βάλε τα δάχτυλά σου και τράβηξέ το. Τώρα αν δεν μπορείς να το βρεις, πήγαινε στον γιατρό σου που θα το βρει οπωσδήποτε.



9. Θα πάθω τίποτα αν καταπιώ το σπέρμα;

Δεδομένου ότι το σπέρμα περιέχει σπέρμα, σάκχαρα, νερό και πρωτεΐνες, όχι. Στο σπέρμα υπάρχουν ίχνη κιτρικού οξέος, αλάτι, χλώριο, αμμωνία και άλλα στοιχεία. Ο μόνος κίνδυνος που διατρέχεις είναι αν έχει κάποιο σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα, να το κολλήσεις.



10. Μπορώ να μείνω έγκυος από το στοματικό σεξ;

Οχι. Τα σπερματοζωάρια δεν μπορούν να φτάσουν στη μήτρα από το στόμα, ώστε να γονιμοποιήσουν το ωάριο.



Το τοπ 10 δημιουργήθηκε σύμφωνα με τα περισσότερα μηνύματα που βρίσκουν στα e-mails τους οι σεξολόγοι και συγγραφείς, Tracey Cox, Alyssa Dweck και Emily Morse.


Πηγή: 69magazine.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου