Ετικέτες

Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014

ΠΕΝΤΕ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΙΚΟΥ ΣΕΞ

Πριν 2000 χρόνια ίσως και περισσότερα οι ταοϊστές Κινέζοι γιατροί έγραφαν βιβλία για τον έρωτα και την αγάπη. Ήξεραν ότι η καλή ερωτική ζωή ήταν απαραίτητη για την σωματική και ψυχική υγεία και των δυο φύλων. Ο έρωτας δεν ήταν μονάχα απόλαυση. Ήταν το μέσο για τη διατήρηση της μακροζωίας.
Το ερωτικό ΤΑΟ η φιλοσοφία των Κινέζων για τον έρωτα έπεσε στα χέρια μας… Οι συμβουλές αυτές δεν είναι ιατρικές και δεν μπορούν να τις υποκαταστήσουν αλλά μπορεί να φανούν χρήσιμες σε κάποια απλά πρακτικά ζητήματα του σεξ.


Ας δούμε τις συμβουλές του…

Το μυστικό μιας πετυχημένης ερωτικής ζωής βρίσκεται στο ίδιο το ζευγάρι που δεν θέλει να βάλει σύνορα στις αναζητή­σεις του. Μή γυρίζεις τη πλάτη στις νέες ιδέες και προτάσεις του συντρόφου σου. Να κάνεις έρωτα με τον ίδιο τρόπο κάθε φορά είναι σαν να τρως το ίδιο φαγητό κάθε μέρα. Σύντομα κά­ποιος απ’ τούς δυο θά κουραστεί από μια τέτοια μονότονη δίαιτα. Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι η ποικιλία των στάσεων είναι το αλατοπίπερο του έρωτα. Χωρίς αυτές τις αμέτρητες παραλαγές η έκσταση θα ήταν απρόσιτη.

Η τέταρτη βασική στάση – από πίσω – έχει ακριβώς τις ίδιες παραλλαγές, όπως οι άλλες τρεις. Πέντε απ’ τις πιο συ­νηθισμένες είναι:
Ο άντρας κι η γυναίκα πλαγιασμένοι
Ο άντρας να είναι από πάνω της
Η γυναίκα να είναι γονατισμένη στο κρεβάτι κι ο άντρας όρ­θιος στο πάτωμα.
Ο άντρας κι η γυναίκα να κάθονται μαζί σε μιά καρέκλα
Η γυναίκα σκυμένη ακουμπάει σέ κάποιο στήριγμα π.χ. έπι­πλο, δέντρο, τοίχο κι άντρας διεισδύει στα όρθια.

Η δυσκολία, μ’ αυτές τις πέντε στάσεις είναι ότι αν η γυ­ναίκα είναι συνηθισμένη στον κλειτορικό οργασμό θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τα δάκτυλα του συντρόφου της ή τα δικά της για να διεγείρουν τη κλειτορίδα της.

Ας δούμε όμως και κάποιες χρήσιμες ακόμα συμβουλές – πράγματα που πρέπει να προσέχετε
Ακόμα και στις μέρες μας υπάρχουν καλά εδραιωμένα ταμπού γύρω από το πρωκτικό σεξ. Το αίσθημα της ανηθικότητας, της ενοχής αλλά και του άγχους είναι μερικά από τα συναισθήματα που μπορεί να προκαλεί η ιδέα του πρωκτικού σεξ. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν πολλά ζευγάρια που απολαμβάνουν αυτό το είδος της διείσδυσης.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Σύμφωνα πάντως με έρευνες, είτε μας βρίσκει σύμφωνους είτε όχι, η πρωκτική περιοχή είναι «εξοπλισμένη» με πολλές ερωτικές απολήξεις νεύρων και στα δύο φύλα. Ωστόσο, όπως οποιαδήποτε μορφή σεξουαλικής επαφής, έτσι και η πρωκτική ενέχει κινδύνους μόλυνσης. Οι κυριότεροι κίνδυνοι για την υγεία, οι οποίοι επηρεάζουν τόσο τα ετεροφυλόφιλα όσο και τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, είναι οι εξής:- Ο ιός της Ανθρώπινης Ανοσολογικής Ανεπάρκειας (HIV): δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η πρωκτική επαφή ενέχει μεγαλύτερο κίνδυνο μετάδοσης του HIV – τον ιό που μπορεί να προκαλέσει το Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσολογικής Ανεπάρκειας (AIDS) – από άλλες σεξουαλικές δραστηριότητες.

-Ο ιός των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV) και τα κονδυλώματα: αυτός ο ιός μπορεί να μεταδοθεί κατά τη διάρκεια της πρωκτικής επαφής και οποιασδήποτε επαφής με τον πρωκτό.

– Ηπατίτιδα Α (μολυσματική ηπατίτιδα): η οποία είναι μια ιογενής λοίμωξη που μπορεί να προκαλέσει ίκτερο και κοιλιακό άλγος. Η ηπατίτιδα Α συνήθως δεν είναι απειλητική για τη ζωή, αν και οι πάσχοντες μπορεί να αισθάνονται αρκετά άρρωστοι. Μεταδίδεται από άτομο σε άτομο με την κοπρανοστοματική οδό και σε κάποιες περιπτώσεις με το πρωκτικό σεξ.

– Ηπατίτιδα Β (HBV): μεταδίδεται από άτομο σε άτομο κυρίως με το αίμα ή τα βιολογικά υγρά. Ο συνηθέστερος τρόπος μετάδοσης είναι οι σεξουαλικές σχέσεις με ασθενή με χρόνια ηπατίτιδα Β.

– Ηπατίτιδα C (HCV): είναι η κυριότερη αιτία της χρόνιας ηπατικής νόσου. Η ηπατίτιδα C μπορεί να μεταδοθεί από την πρωκτική επαφή και τη σεξουαλική επαφή εν γένει, αλλά η χρήση ενδοφλεβίων ναρκωτικών ουσιών αποτελεί πολύ πιο σημαντικό κίνδυνο μετάδοσης του ιού.

– Escherichia coli (E. coli): είναι ένα κολοβακτήριο που μπορεί να προκαλέσει ήπια έως σοβαρή -και πολύ σπάνια- θανατηφόρο γαστρεντερίτιδα.

Μπορεί να μεταδοθεί με την πρωκτική επαφή αλλά και με τον στοματικό έρωτα. Ορισμένα στελέχη E. coli (Ε. coli uropathic) μπορούν να προκαλέσουν λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος (UTIs).

Τρόποι προφύλαξης
Το πρωκτικό σεξ, αν ασκείται με προσοχή, είναι ασφαλές! Η χρήση προφυλακτικού, σε συνδυασμό με λιπαντικά με βάση το νερό, μπορεί να προσφέρει απόλαυση αλλά και προστασία. Τα υπόλοιπα λιπαντικά μπορεί να σπάσουν το προφυλακτικό, με συνέπεια να γίνει η επαφή επισφαλής. Επίσης, στο εμπόριο υπάρχουν προφυλακτικά ειδικά για πρωκτική συνουσία, τα οποία είναι ασφαλέστερα.

Η προσεκτική επαφή, η κατάλληλη λίπανση και η χαλάρωση του πρωκτού έχουν ως αποτέλεσμα η διείσδυση να είναι απολαυστική αλλά και ασφαλής…


Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου