Ετικέτες

Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Χωματερή το Σύνταγμα μετά την απομάκρυνση των προσφύγων (pics)

Τέλος στην παραμονή των Σύρων προσφύγων στην πλατεία Συντάγματος έδωσαν οι αστυνομικές δυνάμεις στις 03:00 τα ξημερώματα απομακρύνοντας τους.
Συγκεκριμένα οι πρόσφυγες μπήκαν σε οχήματα και απομακρύνθηκαν από το χώρο της πλατείας Συντάγματος ενώ στο σημείο έως τις πρώτες πρωινές ώρες παρέμεναν αστυνομικές δυνάμεις.

Αρχικα μεταφέρθηκαν στο Μεταγωγών στην Πέτρου Ράλλη και στη συνέχεια τους πήγαν σε σπίτια φιλοξενίας του Δήμου Αθηναίων.

Υπενθυμίζεται πως οι Σύροι πρόσφυγες βρίσκονταν επί σειρά ημερών στον χώρο της πλατείας Συντάγματος απέναντι από το Κοινοβούλιο.

Μάλιστα είχε παρατηρηθεί πως τον τελευταίο καιρό ο κόσμος, οι Σύροι πρόσφυγες, ανακυκλωνόταν στην πλατεία, συνεχώς εμφανιζόντουσαν και νέα πρόσωπα, ενώ κυκλώματα διακινητών προσπαθούσαν να τους εκμεταλλευτούν ζητώντας τους ακόμα και 10.000 ευρώ για να τους μεταφέρουν στις χώρες που επιθυμούσαν.

Μια απέραντη χωματερή η πλατεία Συντάγματος

Η απομάκρυνση των άτυχων αυτών ανθρώπων από την πλατεία Συντάγματος φανέρωσε και τις τραγικές συνθήκες διαβίωσης και υγιεινής κάτω από τις οποίες ζούσαν, αφού η εικόνα στην πλατεία θυμίζει περισσότερο χωματερή.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Πηγή: iefimerida.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου