Ετικέτες

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Βίντεο: Αυτό παθαίνει όποιος δέρνει τη γυναίκα του στην Κίνα (video)

Ένα εξοργιστικό περιστατικό κατέγραψε η κάμερα σε επαρχιακή πόλη της Κίνας, όπου ένας άνδρας ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του μέσα στη μέση του δρόμου. Δείτε τι συνέβη όταν οι γείτονες αντελήφθησαν το περιστατικό




Στην Κίνα ή θέση της γυναίκας δεν είναι και η καλύτερη. Τούλάχιστον 7 στις 10 γυναίκες θα πέσουν θύματα ενδοοικογενειακής βίας έστω για μια φορά.
Δείτε τι συνέβη όταν ένας σύζυγος άρχισε να χτυπά με αποκρουστική βία τη σύντροφο του.
Ο δράστης, όπως λέει το ρεπορτάζ, ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ, ενώ έπαθε και αμόκ όταν η γυναίκα του πήρε τα χρήματα του σπιτιού και βγήκε έξω για να μην του τα δώσει για να πάρει τη δόση του.

Την ακολούθησε και σε ένα στενό δρομάκι, την πρόλαβε και αφού άρχισε να την βρίζει, δεν δίστασε να την χτυπήσει βάναυσα. Κάποιος καταστηματάρχης βγήκε και του ζήτησε να σταματήσει, αλλά εκείνος του επιτέθηκε.

Τη στιγμή όμως που ο σύζυγος αποφάσισε να γίνει πιο βίαιος και όταν έβαλε το κεφάλι της γυναίκας του ανάμεσα σε μια καρότσα ενός μικρού φορτηγού και άρχισε να την κλωτσάει, τότε η επέμβαση των γειτόνων ήταν καθοριστική.
Και φυσικά ο νταής που έδερνε μια γυναίκα, όταν βρέθηκε ανάμεσα σε πολλούς άνδρες, έβαλε τα κλάματα και άρχισε να εκλιπαρεί για οίκτο.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Πηγή: news247.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου