Ετικέτες

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Οι 10 top ατάκες από το dvd της Μαριάννας Ντούβλη!

Εντάξει, δεν μιλάμε για μια οποιαδήποτε ταινία ερωτικού περιεχομένου.

Το ροζ dvd της Μαριάννας Ντούβλη «Sex in the city of Athens» είχε μεν ένα σενάριο ως είθισται που με την συμβολή της ξανθιάς τηλεπερσόνας όμως, εκτοξεύτηκε!


Διότι οι ατάκες που ακούστηκαν από το στόμα της ήταν απλά θεϊκές και χάρισαν πολύ μα πολύ γέλιο! Αξίζει αν θυμηθούμε 10 εξ αυτών που είναι αδύνατο να ξεχαστούν!

Απολαύστε λοιπόν αποσπάσματα από το χορταστικό αν μη τι άλλο σενάριο του πορνό της:

1. «Είμαι η βασίλισσα της πουτ@νι@ς»!
Με το που ξεκινάει το… έργο η πρωταγωνίστρια, μας συστήνεται, λέγοντας: «Εγώ είμαι η πιο πουτ@ν@ αγάπη μου, έχω τα σκήπτρα της πουτ@νι@$, είμαι η βασίλισσα της πουτ@νι@$, είμαι η διάσημη Ντούβλη»! Λιώσαμε……

2. Το πούρο!
«Είμαι η μοναδική στην Ελλάδα που το κάνει», αναφερόμενη στο πούρο που δεν καπνίζει εκείνη αλλά κάτι άλλο πάνω της ;) Πως δικαιολογεί την... ικανότητά της αυτή; Με το εξής: «Είναι από την πολλή κ@υλ@ που βγάζει το μ**νί μου... Καίνε όλα»!

3. Κάνε κάτι κι εσύ...
Βαρέθηκε το Μαριαννάκι με τον ηθικό γυμαστή της και την "δούλα" που έχει πιει το αμίλητο νερό, ώσπου ξεσπάει: «Άντε μωρή κι εσύ σου χω πει. Κάνε μια παρτούζα, κάνε κάτι, γ@μήσου μ'αυτόν», υποδεικνύοντας τον Ζαφείρη! Τραγικό!

4. Ναι, υπάρχουν και ντροπαλοί
Ο Ζαφείρης ο ντροπαλός γυμναστής απαντά στην προσταγή της κυρίας του να γδυθεί για να την γλεντήσει: «Δεν μπορώ κυρία εγώ είμαι ένας απλός γυμναστής, δεν μπορώ να σας γ@μήσω».

5. Η… λεύκανση
Στη συνέχει έρχεται η κορυφαία ατάκα του – όπως το έχουμε χαρακτηρίσει – έργο, από την Ντούβλη: «Έχω κάνει λεύκανση κ*λ*τρυπίδας»! ΕΕΕΕΛΕΟΣ!!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

6. Αχ μοναξιά μου
Στην προσπάθειά της να πείσει το γυμναστή να την πάρει του λέει: «Είμαι μια μόνη και έρημη μέσα σε μια έπαυλη που θέλει να νιώσει τον έρωτα στα σκέλια της».

7. Η χαρά της Ντούβλη
Αφού δεν τον πείθει του απαντάει η κυρία: «κάνε τη γυμναστική σου, εγώ θα το παίξω. Τώρα που το βλέπεις και σου χαμογελάει, μήπως άλλαξες γνώμη;».

8. Έτσι γ@μιόμ@στε εμείς...
Μην ξεχνάμε ότι η σεξοβόμβα ξανθιά στην ταινία (κι όχι μόνο) υποδύεται μια πλούσια από την Εκάλη και οι αναφορές στα χρήματα είναι συχνές... "Όλες εμείς στην Εκάλη έτσι είμαστε. Έχουμε τους άντρες μας, έχουμε τους οδηγούς και γ@μιόμ@στε... είτε με τους οδηγούς, είτε με τους γυμναστές"!!

9. Το τρίο!
Με την ικανοποίηση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της η Μαριάννα αφού έχουν τελειώσει και με τον ένα και με τον άλλο, "πετάει" το εξής: «Τι ωραία... Σήμερα πήρα δύο»!

10. Ο άντρας της!
Αφού φεύγουν όλοι και ο γυμανστής της δίνει ραντεβού για την επόμενη μέρα στις 8 για προπόνηση, η Ντούβλη μας στέλνει με το επικό: «Πάω να κάνω ένα μπάνιο στα γρήγορα γιατί σε λίγο θα έρθει ο άντρας μου και μπορεί να θέλει κι αυτός να με γ@μήσει! Μια φορά το δεκαήμερο του κάθομαι κι αυτού»!

Απολαυστικοί διάλογοι!


Πηγή: e-frapedia.com

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου