Ετικέτες

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Η Ελλάδα 19η στη λίστα των πιο δυστυχισμένων χωρών του κόσμου

Οι λιγότερο δυστυχισμένες χώρες είναι το Μπρουνέι, η Ελβετία, η Κίνα, η Ταϊβάν και η Ιαπωνία

Στην 19η θέση των πλέον δυστυχισμένων χωρών του κόσμου συγκαταλέγεται η Ελλάδα, σύμφωνα με τον δείκτη δυστυχίας που δημοσιεύει το ινστιτούτο Cato


Η πιο δυστυχισμένη από τις 108 χώρες του κόσμου οι οποίες έχουν συμπεριληφθεί στην έρευνα, σύμφωνα με την ανάλυση, είναι η Βενεζουέλα.
Τα στοιχεία για την έρευνα βασίζονται σε δεδομένα της Economist Intelligence Unit και του καθηγητή εφαρμοσμένων οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, Steve Hanke.

Ο δείκτης δυστυχίας βασίζεται σε στοιχεία όπως ο πληθωρισμός, το κόστος δανεισμού, το ποσοστό ανεργίας και το ΑΕΠ της κάθε χώρας.
Τα τελευταία χρόνια, ο δείκτης δυστυχίας στην Βενεζουέλα έχει πραγματοποιήσει άλμα 27 μονάδων, ανεβάζοντας την διαφορά της από την δεύτερη πιο δυστυχισμένη χώρα στις 40 μονάδες.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Οι επόμενες χώρες που έχουν πραγματοποιήσει άλμα στον δείκτη δυστυχίας είναι η Ουκρανία και η Συρία, οι οποίες μαστίζονται από πολεμικές συρράξεις.

Μάλιστα, η Ουκρανία ανέβηκε 19 ολόκληρες θέσεις σε βάθος ενός χρόνο. Οι λιγότερο δυστυχισμένες χώρες είναι το Μπρουνέι, η Ελβετία, η Κίνα, η Ταϊβάν και η Ιαπωνία...


Πηγή: protothema

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου