Ετικέτες

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Πώς να κουρευτείς μόνη σου στο σπίτι

Κάτι η κρίση, κάτι που η Μπιγιονσέ κόβει μόνη της τα μαλλάκια της γιατί δεν έχει χρόνο να τρέχει στο κομμωτήριο έφαγες και εσύ κόλλημα και σκέφτεσαι να πιάσεις το ψαλίδι; Πιάστο λοιπόν αλλά διάβασε παρακάτω πώς θα κουρευτείς μόνη σου στο σπίτι, όχι μόνο για να γλιτώσεις ευρώ αλλά και για να μάθεις να κουρεύεσαι και μόνη σου και να μην έχει ανάγκη τον κομμωτή σου!


Η Λι Στάφορντ, hairstylist των διασήμων δείχνει στην Daily mail -και η θαρραλέα Άλις τα κάνει πράξη- πώς μπορείς να κόψεις μόνη σου τα μαλλιά σου σε ένα αφιέρωμα ειδικά για πολυάσχολες γυναίκες, μανούλες και για όσες δεν θέλουν να σκορπάνε τον μισθό τους στο κομμωτήριο και η Άλις μας δείχνει πώς θα το πετύχουμε! Το κούρεμα αυτό είναι πολύ εύκολο, γρήγορο και ταιριάζει σε όλες όσες έχουν μεσαία με μακριά μαλλάκια που θέλουν να τους χαρίσουν κίνηση και να τα κάνουν πιο φιλαριστά. Μάλιστα το κορίτσι λέει ότι είναι όντως πάρα πολύ εύκολο και θα δεις ότι θα το απολαύσεις! 


Τα βασικά: ο εξοπλισμός που θα χρειαστείς για να πετύχει το...εγχείρημα είναι ένα λαστιχάκι, ένα ψαλίδι και μισή ωρίτσα αν και αν μάθεις τα κόλπα μετά θα μπορείς να κάνεις το κούρεμα σου μέσα σε 5 λεπτά!

Βήμα πρώτο: φρόντισε το μαλλάκι σου να είναι απαλό και λείο. Αφού το λούσεις με το σωστό σαμπουάν άπλωσε το μαλακτικό σου και την μάσκα μαλλιών σου και χτένισε καλά τα μαλλάκια σου. Η Λι πιστεύει ότι είναι πολύ σημαντικό το να είναι τα μαλλιά σου πολύ απαλά ειδικά αν έχεις σγουρά ή απείθαρχα μαλλάκια και δεν πρέπει να είναι νωπά, αφού αυτό είναι ένα κούρεμα που μπορείς να το κάνεις σε στεγνά μαλλιά. 


Βήμα δεύτερο: με την αλογοουρά στο μέτωπο! Γύρισε το κεφάλι σου προς τα κάτω και βούρτσισε τα μαλλάκια σου προς τα εμπρός και στη συνέχεια μάζεψε τα σε μια σφιχτή αλογοουρά που ξεκινάει από το επάνω μέρος του κεφαλιού σου από το κέντρο του μετώπου σου! Η Άλις φτιάχνει μια πολύ σφιχτή αλογοουρά σε 2 μόλις λεπτάκια που ξεκινάει από το μέτωπο της και μοιάζει με την αλογοουρά του μονόκερου! 

Βήμα τρίτο: το μήκος και τα μάτια σου! Βρε πόσο μακρύ θέλεις να είναι το πρώτο «στρώμα» φιλαρίσματος. Θέλεις να πετύχεις μια φράντζα που να τελειώνει στα φρύδια σου ή μήπως θέλεις το φιλάρισμα να ξεκινάει από το ύψος των ζυγωματικών σου; Μέτρησε την απόσταση από την αρχή της αλογοουράς σου στο μέτωπο μέχρι το αυτό το σημείο. Η Άλις μπορεί να είχε τον φόβο ότι θα τα κόψει πολύ όμως μς τις συμβουλές της Λι διάλεξε ένα μέτριο ύψος χωρίς υπερβολές περίπου στη μέση της μύτης. Για να το πετύχεις θα χρειαστείς περίπου 2 λεπτά!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Βήμα τέταρτο: τώρα πάρε την αλογοουρά σου και κράτησε την σφικτά και πιάσε με το άλλο χέρι το ψαλίδι σου και κόψε στο μήκος που αποφάσισες! Η Άλις πήρε μια βαθιά ανάσα και έκοψε τα μαλλάκια της στην ευθεία χωρίς φόβο και πάθος!


Βήμα πέμπτο: τώρα είναι η ώρα να πάρεις το ψαλίδι και να στοχεύσεις με αυτό τα μαλλάκια σου έτσι ώστε να εξασφαλίσεις ότι το κούρεμα δεν έχει αυστηρές γραμμές! Άλλαξε τον τρόπο που κρατάς το ψαλίδι και στόχευσε με το ψαλίδι απευθείας το μαλλάκι σου και κάνε πιο «απαλό» το κούρεμα σου χωρίς να έχεις τριχούλες να «πετάνε» δεξιά και αριστερά.

Τιπ: Πρόσεξε να σκύψεις λίγο προς τα εμπρός έτσι ώστε να αποφύγεις να γεμίσεις τριχούλες από το κούρεμα σε όλο σου το πρόσωπο!

Βήμα έκτο: η μεγάλη αποκάλυψη! Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να αφήσεις ελεύθερα τα μαλλάκια σου και να κουνήσεις λιγάκι το κεφάλι σου και φυσικά να θαυμάσεις το αποτέλεσμα αλλά κι τον εαυτό σου για το κούρεμα που μόλις πέτυχες! Και ναι αυτό είναι το πριν(αριστερά) και το μετά (δεξιά) του πιο σούπερ κουρέματος που μπορείς να πετύχεις μόνη στο σπίτι χωρίς να χαλάσεις ευρώ! Προτού προβείς σε ριζοσπαστικά κουρέματα, άρχισε με μι αυτό είναι το πριν(αριστερά) και το μετά (δεξιά) του πιο σούπερ κουρέματος που μπορείς να πετύχεις μόνη στο σπίτι χωρίς να χαλάσεις ευρώ!


Προτού προβείς σε ριζοσπαστικά κουρέματα, άρχισε με μικρές αλλαγές, δοκίμασε κόψιμο μικρότερο τους ενός πόντου για αρχή για να είσαι σίγουρη. Φυσικά οι επαγγελματίες ξέρουν καλύτερα τη δουλειά τους αλλά και πάλι το αποτέλεσμα να μην είναι τέλειο σημασία έχει να μην πάρεις το ψαλίδι όταν έχεις νεύρα ή είσαι κακοδιάθετη. Το θέμα είναι να το προσπαθήσεις έστω για πρώτη φορά με το χαμηλότερο ρίσκο για την ψυχική σου υγεία, γι’αυτό ξεκίνησε κόβοντας ένα δάχτυλο μαλλιού και αν δεις ότι σου πάει συνεχίζεις!


Πηγή: womenonly.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου