Ετικέτες

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Η βασίλισσα του πορνό κρεμάει τις… ζαρτιέρες της

Η «βασίλισσα» της παγκόσμιας βιομηχανίας πορνό αποσύρεται από την ενεργό δράση. Στα 42 της χρόνια, η Λίζα Αν, μία από τις πιο γνωστές και ακριβοπληρωμένες «ιέρειες» των ταινιών για ενήλικες… κρεμάει τις ζαρτιέρες της, όπως σχολίασε χθες αποχαιρετώντας την ο αμερικανικός Τύπος. Η ίδια είπε το μεγάλο «αντίο» στους πιστούς της μέσα από τη σελίδα της στο facebook, με μία πολυσέλιδη χειρόγραφη επιστολή.


Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που ανακοινώνει τη συνταξιοδότησή της. Γι’ αυτό και οι θαυμαστές του… ταλέντου της ελπίζουν ότι δεν ήρθε ακόμα η ώρα για το μεγάλο αντίο.

Προς το παρόν, πάντως, το γράμμα της προαναγγέλλει αλλαγή πλεύσης. Στο εξής αναφέρει η ίδια, μεταξύ άλλων, θα ασχοληθεί κατά κύριο λόγο με το Fantasy Football, ένα διαδικτυακό παιχνίδι όπου οι εγγεγραμμένοι χρήστες δημιουργούν εικονικές ομάδες, με παίκτες από το αμερικανικό ποδόσφαιρο. Θα λάβει επίσης μέρος σε μία διαδικτυακή εκπομπή για το Fantasy Football στο ραδιοφωνικό σταθμό SiriusXM, καθώς ο αθλητισμός, οι αγώνες και τα γήπεδα είναι η νέα της αγάπη.

Παράλληλα όμως διευκρινίζει θα διατηρήσει μία «διακριτική» παρουσία στο χώρο των αισθησιακών ταινιών, παραμένοντας στο χώρο ως σκηνοθέτις και παραγωγός. Η μελαχρινή ηθοποιός ονειρεύεται στο εξής να ζήσει μία φυσιολογική προσωπική ζωή και ζητάει από τους θαυμαστές της να σεβαστούν την επιθυμία της. Οι φωτογραφίες και οι selfies μαζί της επιτρέπονται σημειώνει λόγου χάρη, αρκεί ο κόσμος να την προσεγγίζει με αξιοπρέπεια και σεβασμό…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Η Λίζα Αν γεννήθηκε τον Μάιο του 1972 στο Ιστον της Πενσιλβάνια, σπούδασε βοηθός οδοντιάτρου και στις αρχές της δεκαετίας του ‘90 έκανε το ντεμπούτο της στη βιομηχανία των ταινιών πορνό.

Το 1997 έκανε το πρώτο της μεγάλο «διάλειμμα» από το χώρο, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με τα αλλεπάλληλα κρούσματα του ιού του Εϊτζ. Και μέσα στα επόμενα χρόνια, έχτισε μία δεύτερη καριέρα, χορεύοντας σε στριπ σόου, κυνηγώντας ταλέντα και σκηνοθετώντας ταινίες.

Η καριέρα της αναβίωσε για τα καλά το 2008, με τη συμμετοχή της στο φιλμ «Who’s Nailin’ Paylin», όπου παρωδούσε με… αισθησιακό τρόπο την υποψήφια των Ρεπουμπλικανών, Σάρα Πέιλιν. Η ίδια ξεχώρισε στην κατηγορία των Μilf –ταινίες δηλαδή με… ώριμες πρωταγωνίστριες- oπως δείχνουν και τα δεκάδες ειδικά βραβεία που έχει λάβει.


Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου