Ετικέτες

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Πώς ξεχωρίζουν οι «εύκολες» γυναίκες;

Πώς μπορούμε να ξεχωρίσουμε μία «εύκολη» γυναίκα από τη πρώτη ματιά; Πρόσφατη Βρετανική έρευνα υποστηρίζει ότι οι αναλογίες του σώματος μπορούν να αποκαλύψουν πόσο σεξουαλικά ενεργή είναι.

Σύμφωνα με τη νέα μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Λιντς που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Archives of Sexual Behaviour, το σημείο του σώματος που φαίνεται να συνδέεται άμεσα με τις σεξουαλικές επιλογές είναι...


... η γυναικεία λεκάνη.

Συγκεκριμένα, οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες που έχουν πιο ανοιχτή λεκάνη είναι πιο πιθανό να προτιμήσουν το σεξ της μιας βραδιάς (One-night stand) ενώ έχουν τν τάση να αλλάζουν περισσότερους ερωτικούς συντρόφους.

Μάλιστα, αυτή η θεωρία έχει καθαρά βιολογική βάση, αφού οι γυναίκες με μεγάλη λεκάνη, υποσυνείδητα δεν φοβούνται τη γέννα.

Οσο για το ιδανικό μέγεθος λεκάνης, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι πιο απελευθερωμένες σεξουαλικά γυναίκες είναι αυτές στις οποίες η απόσταση μεταξύ των δύο οστών της λεκάνης ξεπερνά τα 35 εκατοστά.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Οπως διευκρινίζουν οι επιστήμονες, η διαπίστωση αυτή, συνδέεται άμεσα με την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους, την ικανότητά μας να περπατάμε και την ικανότητα των γυναικών να γεννούν χωρίς δυσκολία ένα παιδί.


Πηγή: newscity1.net

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου