Ετικέτες

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Τα 8 πιο αστεία πράγματα σε ένα βρέφος

Όλα τα νεογέννητα είναι υπέροχα. Έχουν τα πιο μικροσκοπικά και τέλεια δαχτυλάκια που μπορεί κανείς να φανταστεί, οι πατούσες τους είναι από μετάξι ενώ δεν υπάρχει κάτι πιο εθιστικό από τη μυρωδιά τους.


Έχουν επίσης τη δυνατότητα να σας κάνουν να αισθάνεστε πλήρεις και σας εισαγάγουν σε έναν νέο κόσμο όπου δεν πιστεύατε ότι μπορείτε να αγαπήσετε κάτι τόσο πολύ. Αυτή είναι η γενική εικόνα που δίνουν τα νεογέννητα, αυτά που τα κάνουν τόσο ελκυστικά με την πρώτη ματιά. Υπάρχουν όμως και κάποια άλλα σημαντικά στοιχεία στα νεογέννητα που είναι πραγματικά άξια αναφοράς.

Το "poker face" όταν… αερίζονται
Συγγνώμη που θα ρίξουμε το επίπεδο από την πρώτη κιόλας παράγραφο αλλά είναι αλήθεια. Τα βρέφη έχουν την εντυπωσιακή ικανότητα να παράγουν ηχηρά, μακρόσυρτα και… βρωμερά αέρια. Μερικές φορές μάλιστα παίρνουν και ένα ανέκφραστο βλέμμα, σαν να «το παίζουν αδιάφορα», πράγμα που κάνει τους γύρω σας να πιστεύουν ότι δεν ήταν το μωρό ο ένοχος αλλά εσείς!

Τα «αντρίκια» ρεψίματα
Δεδομένου ότι τα νεογέννητα μωρά είναι τόσο μικρά είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι μπορούν να βγάλουν τόσο ηχηρά ρεψίματα. Κι όμως, θα πιάσετε τον εαυτό σας να αναρωτιέται αν αυτό που μόλις ακούσατε ήταν το γλυκύτατο μωρό σας ή κάποιος περαστικός νταλικιέρης.

Ο στοχευμένος εμετός
Εντάξει, αυτό μπορεί να μην είναι και τόσο αστείο αλλά τα περισσότερα μωρά φαίνεται ότι γεννιούνται με ταλέντο σε αυτό. Τα μωρά φτύνουν και κάνουν εμετό πολύ. Και φυσικά ποτέ δεν το κάνουν στη σαλιάρα τους ή στη μουσελίνα αλλά συνήθως στα φρεσκοπλυμένα ρούχα σας, στο ποτήρι με το κρασί σας, στο στόμα σας κοκ.

Τα πολλά πρόσωπα
Τα μωρά έχουν την ικανότητα να το πιο όμορφο και αξιολάτρευτο πλάσμα που γεννήθηκε ποτέ και ταυτόχρονα να μοιάζουν λίγο με τον παππού σας που δεν είναι ούτε όμορφος ούτε αξιολάτρευτος. Χωρίς παρεξήγηση.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Το χασμουρητό
Τα βρέφη δεν γνωρίζουν ότι όταν χασμουριούνται πρέπει να βάζουν το χέρι μπροστά από το στόμα (μα δεν έχουν καθόλου τρόπους;). Έτσι όταν χασμουριούνται θα ανακαλύψετε ότι το στόμα τους είναι πολύ μεγαλύτερο από το πρόσωπό τους.

Οι μακρόσυρτοι λόξυγκες
Ένας ενήλικας που έχει λόξυγκα για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικός. Με ένα νεογέννητο μωρό, όμως, όχι μόνο θα θέλετε να το ακούτε αλλά πιθανότατα να το βγάλετε και βίντεο με το κινητό σας. Και, σαν φοβερή μητέρα που είστε, μπορεί και να απογοητευτείτε όταν τελικά σταματήσει. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αστείο από το να παρακολουθείς ένα βρέφος με λόξυγκα.

Η τριχωτή τους πλάτη
Στην αρχή νομίζατε ότι το μωρό σας μεταλλάσσεται σε λυκάνθρωπο. Όλες αυτές οι τρίχες, στα μαλλιά, στην πλάτη ακόμα και στα αυτιά σας είχαν τρομοκρατήσει. Ευτυχώς ο Γιατρός Google διαβεβαίωσε ότι οι τρίχες στο βρέφος κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρήσουν.

Οι ήχοι που βγάζουν όταν τρώνε
Δεν είναι πολύ χαριτωμένα τα χάμστερ; Με αυτές τις μυτούλες τους και όλους αυτούς τους ήχους που βγάζουν όταν τρώνε. Εεε, τα νεογέννητα εννοούσα. Αλλά δεν είναι και τόσο δύσκολο να τα μπερδέψεις, ε;



Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου