Ετικέτες

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Ζουγανέλης σε Γλέζο: Μη δίνεις τροφή σε όσους δεν πρέπει να μιλάνε...

Παρέμβαση για τις δηλώσεις Γλέζου έκανε και ο ηθοποιός Γιάννης Ζουγανέλης, παροτρύνοντάς τον να μην δίνει τροφή σε αυτούς που δεν πρέπει να μιλάμε και ζητώντας του να συμβουλεύει τον πρωθυπουργό στο αυτί «για να μην ακούν οι φαιδροί και ασήμαντοι μειοδότες».


Μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Γιάννης Ζουγανέλης, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:

«Σεβαστέ και αγαπημένε πατριώτη και αγωνιστή Μανώλη Γλέζο. ΕΣΥ ξέρεις καλύτερα απ όλους μας οτι η πολιτική εκτός όλων των άλλων είναι και τέχνη του συμβιβασμού. Κάνε μας να χαρούμε με τις επιτυχίες μη μας γυρνάς πίσω. Κάνε να νοιωσουμε ακόμα λιγο την αξιοπρέπεια μας. Μην κατεβάζεις τη ψυχολογία. Άσε τον έλληνα να χαίρετε την επιστροφή του στη πολιτικοποίηση. Μη αδειάζεις Τους συναγωνιστές σου. Άσε να ελπίζουμε για να δημιουργήσουμε επιτέλους.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Μην δίνεις τροφή σ αυτούς που δεν πρέπει να μιλάνε. Η πολυφωνία είναι καλή άμα φέρνει αρμονία και όχι διάλυση.

ΕΣΥ σ όλη μου τη ζωή ήσουν πρότυπο και μέντορας για μένα. Μη με κανεις ν απορώ τώρα. Δες τον Τσίπρα, δες το εγγόνι σου που θέλει στοργή και αγάπη. Κι άμα εχεις να του πεις τίποτα πέστο στο αυτί μην το ακούσουν οι φαιδροί, οι ασήμαντοι, οι εθνικοί μειοδότες. Και μη ξεχνάς οτι καλώς αυτή τη νεανική προσωπικότητα εμπιστεύτηκε ο λαός μας.

Και είναι αυτός ο πολιτικός που ένωσε ετερόκλητες δύναμης της αριστεράς και όλοι τώρα έχουν φωνή. Ας παλέψουμε με συντροφικότητα ακόμα και τον ιδεολογικά αντίπαλο για να πάμε στη ζωή με αξίες.

Μη βάζεις σπόρους εκει που δε θα φυτρώσει τιποτα. Ολα αυτά επειδή σ' αγαπώ.

Γιάννης Ζουγανελης


Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου