Ετικέτες

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Η συγκινητική πράξη της Αθηνάς Ωνάση για την Ελλάδα...

Έλυσε τη σιωπή του ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση, και... μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση τους, για το πρόσωπο της Αθηνάς, αλλά και για το πολυσυζητημένο γεγονός πως ακόμη δεν έχουν αποκτήσει ένα παιδί.

Ο 42χρονος Αλβάρο ανέφερε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Hello, πως η Αθηνά έχει αφιερωθεί ψυχή τε και σώματι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και εξαιτίας αυτού το θέμα απόκτησης ενός παιδιού έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα


«Προπονούμαστε κάθε μέρα, για πολλές ώρες, συμπεριλαμβανομένου του Σαββατοκύριακου. Θα επιθυμούσαμε πάρα πολύ να αποκτήσουμε ένα παιδί, αλλά περιμένουμε να περάσει η Αθηνά αυτή τη δοκιμασία. Ανέκαθεν όλοι μιλούσαν για εκείνη μέσω της οικογένειας της. Θα ήταν ωραίο να κάνει κάτι μεγάλο για να αποδείξει την αξία της».Παράλληλα, σημείωσε πως η Αθηνά θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς με τα χρώματα της Ελληνικής Σημαίας: «Όταν παντρευτήκαμε, αποφάσισε να κρατήσει το ελληνικό επώνυμο της μητέρας της, με το οποίο άλλωστε ταυτίζεται. Θα ήταν ωραίο συμβολικά, αν μπορούσε να κερδίσει ένα μετάλλιο για την Ελλάδα».

Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την απώλεια του αγαπημένου της αλόγου, ένα γεγονός που την τάραξε πολύ συναισθηματικά και την στενοχώρησε απίστευτα: «Είμαι σίγουρος ότι η γυναίκα μου θα ξεπεράσει τη θλίψη της και θα αναδυθεί ισχυρότερη μέσα από αυτή την περιπέτεια. Αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ κοντά. Αν θέλει να γράψει την ιστορία της ως πρωταθλήτρια, πρέπει να ωριμάσει μέσα από τις δυσκολίες. Να βάλει το κεφάλι κάτω και να δουλέψει σκληρά, όπως έκανε ο παππούς της».Πώς περνάει το διάσημο ζευγάρι στην καθημερινότητά του; Ο Αλβάρο αποκαλύπτει πως «Στηρίζουμε πολύ ο ένας τον άλλον πάντα. Η ζωή μας είναι αφιερωμένη στον αθλητισμό. Ξυπνάμε κάθε μέρα στις έξι το πρωί και παίρνουμε πρωινό, μετά περνάμε πέντε ώρες στη σέλα για εκπαίδευση και δυο ώρες στο γυμναστήριο για να χτίσουμε μυς για την ιππασία. Οι διακοπές μας είναι οι διαγωνισμοί, όπου έχουμε μοναδικές ευκαιρίες να κοινωνικοποιηθούμε με ανθρώπους που αποτελούν μέρος του κόσμου των αλόγων».

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Αίσθηση επίσης προκάλεσε η δήλωσή του πως «η Αθηνά ποτέ δεν ήθελε ν΄α νήκει στον κόσμο των celebrities. Δεν έχει ιδιαίτερα ακριβά κοσμήματα, αφού το 2008 έδωσε σε δημοπρασία εκείνα που κληρονόμησε από τη μητέρα της, Χριστίνα Ωνάση».

Τέλος, ο Αλβάρο περιγράφει γλαφυρά τη γνωριμία τους το 2002, όταν η Αθηνά ήταν μόλις 17 χρόνων: «Συναντηθήκαμε το 2002 όταν ήταν μόλις 17 ετών. Ήμασταν και οι δυο στο training camp του Νέλσον Πεσόα στο Βέλγιο… Δεν είχαμε πάρει διαζύγιο με την πρώην σύντροφό μου, επειδή δεν ήμασταν παντρεμένοι, αλλά το τέλος αυτής της σχέσης με γέμισε θλίψη. Η Αθηνά με πλησίασε δειλά, με λεπτότητα, που συνοδεύει πάντα την αγάπη μας. Θυμάμαι αυτή τη συνάντηση με πολλή συγκίνηση. Ήμουν στους στάβλους και χάιδευα το άλογο μου. Η Αθηνά με πλησίασε για να με χαιρετήσει και όταν είδε την έκφραση μου με ρώτησε γιατί είμαι τόσο λυπημένος. Η σπίθα που άναψε μεταξύ μας εκείνη την στιγμή, έγινε πυρκαγιά. Από τότε δεν χωρίσαμε ποτέ. Η Αθηνά είναι ένα πρόσωπο που αγαπά τα αληθινά πράγματα και τις αυθεντικές σχέσεις. Δεν δίνει σημασία στα υλικά αγαθά».


Πηγή: hello

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου