Ετικέτες

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Κάνε κλικ... αν σου αρέσει το πορνό

Η τεχνολογία της εικονικής πραγματικότητας υπόσχεται δυνατές απολαύσεις και μοναδικές στιγμές ικανοποίησης όταν τελικά θα συναντήσει τη βιομηχανία ενηλίκων.


Εξακολουθεί η παρακολούθηση ταινιών πορνό να αποτελεί ταμπού ή η Τζούλια Αλεξανδράτου κατάφερε να αποτινάξει μέρος των προκαταλήψεων που έχουμε ως λαός; Τι θα απαντούσατε αν σας ρωτούσαν πόσο συχνά βλέπετε ταινίες πορνό; Και πιο σημαντικό θα τολμούσατε να παραδεχτείτε ότι σας προκαλούν ευχαρίστηση ή θα περιοριζόσασταν στη γνωστή κλισέ απάντηση «Έχω δει κάποιες φορές από περιέργεια»;

Είτε βλέπετε ταινίες πορνό είτε όχι θα είχε ενδιαφέρον να μάθετε ότι η τεχνολογία της εικονικής πραγματικότητας αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα της απόλαυσης όταν θα εισχωρήσει για τα καλά στη βιομηχανία ενηλίκων. Είναι άλλωστε ο κλάδος εκείνος του διαδικτύου που εκμεταλλεύεται γρήγορα κάθε τεχνολογική πρόοδο, τολμώντας να πειραματιστεί με κάθε τι το καινούριο προσφέροντας στους χρήστες διαφορετικές εμπειρίες. Κάτω από αυτό το πρίσμα, χρόνια πριν έγινε ο πρώτος κλάδος που χρησιμοποίησε JPEG αρχεία, τα συνδύασε και δημιούργησε κινούμενη εικόνα που θα μπορούσε να λειτουργεί ικανοποιητικά στις αργές dial-up συνδέσεις που είχαμε στο παρελθόν.

Αυτή τη φορά και εξ' αφορμής του βίντεο που ακολουθεί, μπαίνουμε στη διαδικασία να αναρωτηθούμε πόσο διαφορετική εμπειρία θα είναι η παρακολούθηση ταινιών πορνό αν συνδυαστεί με την εικονική πραγματικότητα. Πώς μπορούν να απογειωθούν οι αισθήσεις μας όταν φορέσουμε το σύστημα κεφαλής για εικονική πραγματικότητα, Oculus Rift; Ένα σύστημα που ενώ για την ώρα χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της εμπειρίας στον χώρο του gaming, αναμένεται, ή θέλουμε να πιστεύουμε τουλάχιστον, να ενσωματωθεί σύντομα στον χώρο του πορνό.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Η ομάδα του Complex είχε την τύχη να δοκιμάσει αυτή τη φορητή συσκευή εικονικής πραγματικότητας σε άντρες και γυναίκες βάζοντάς τους να παρακολουθούν μία σκηνή από ταινία πορνό. Για να σπάσει ο πάγος έγιναν πρώτα κάποιες ερωτήσεις στους συμμετέχοντες οι οποίες τελικά δημιούργησαν περισσότερη αμηχανία παρά άνεση και στη συνέχεια, με τη συσκευή στα μάτια, τα «υποψήφια θύματα» μεταφέρθηκαν σε έναν τελείως καινούριο κόσμο απόλαυσης και ευχαρίστησης.

Οι αντιδράσεις προξενούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενώ εντείνουν την περιέργεια μας για το πόσο διαφορετική θα είναι η εμπειρία του πορνό με την εικονική πραγματικότητα.

Το Oculus Rift αποτελεί δημιούργημα των Palmer Luckey και Brendan Iribe, ωστόσο πρόσφατα εξαγοράστηκε από το Facebook για 2 εκατομμύρια δολάρια. Ο Mark Zuckerberg δήλωσε ότι η εικονική πραγματικότητα είναι το μέλλον, τόσο για τον χώρο του gaming όσο για την επικοινωνία των ανθρώπων καθώς θα εξαπλωθεί σύντομα σε πολλούς τομείς.

*Αν θέλετε να προμηθευτείτε το Oculus Rift μπορείτε να ανατρέξετε στην επίσημη ιστοσελίδα του Oculus αφού πρώτα απολαύσετε το βίντεο που ακολουθεί.




Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου