Ετικέτες

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Αυτός είναι ο εγκέφαλος της σπείρας των ληστών με το πυρωμένο σίδερο

Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του επικεφαλής της συμμορίας των ληστών που απειλούσαν και λήστευαν τα θύματά τους με πυρωμένο σίδερο.
Και η έκπληξη είναι μεγάλη.


Οπως αναφέρει η κυριακάτικη Real News, πρόκειται για τον Αφταντίλ Ξανθόπουλο, 5ος ολυμπιονίκης στην πάλη στους Αγώνες στο Σίδνεϊ, με αρκετές ακόμα επιτυχίες σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα, Πανευρωπαϊκούς και Μεσογειακούς Αγώνες.

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας (ΥΔΕΖΙ) συνελήφθησαν συνολικά 11 μέλη της σπείρας, 7 άνδρες και 4 γυναίκες, όλοι γεωργιανής καταγωγής. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Ξανθόπουλος.

Όσον αφορά στη σπείρα των Γεωργιανών, δρούσε με τη μέθοδο των οικιακών βοηθών και των αποκλειστικών νοσοκόμων, σπέρνοντας τον τρόμο σε ανήμπορους ηλικιωμένους στην Αττική.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ο Ξανθόπουλος είχε ως συνεργούς αποκλειστικά άτομα γεωργιανής καταγωγής. Σύχναζαν σε καταστήματα που αποτελούσαν στέκια συμπατριωτών τους.

Εκεί εντόπιζαν οικιακές βοηθούς και αποκλειστικές νοσοκόμες, οι οποίες στη συνέχεια παρείχαν τις απαιτούμενες πληροφορίες για τα υποψήφια θύματα και τις οικίες τους, δηλαδή την οικονομική κατάστασή τους και τα μέτρα ασφαλείας που υπήρχαν στις οικίες.


Πηγή: newscity1.net

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου