Ετικέτες

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Εθισμένη στο πορνό- Βλέπει ερωτικές ταινίες από τα 14 της χρόνια! (BINTEO)

Κατά καιρούς έχουμε ακούσει για διάφορους περίεργους εθισμούς, όμως η περίπτωση της Oghosa Ovienrioba από το Λονδίνο της Αγγλίας, μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Η 22χρονη ήταν εθισμένη στο online πορνό… για οχτώ ολόκληρα χρόνια!!! Η ίδια έβλεπε ταινίες ενηλίκων από τα 14 της χρόνια… Κλεινόταν στο δωμάτιο της, σε καθημερινή βάση, έβαζε «πονηρές» ταινίες και αυνανιζόταν… Αυτό μάλιστα, το έκανε τουλάχιστον έξι φορές τη μέρα.


Η ίδια, η οποία διαθέτει μια εντυπωσιακή εμφάνιση και είναι πτυχιούχος της Νομικής, δεν μπορούσε να καταλάβει ότι είχε εθιστεί και δεν ζούσε φυσιολογικά.

«Ήμουν ένα φυσιολογικό 14χρονο κορίτσι… Κάποια στιγμή εντελώς τυχαία όπως σέρφαρα στο διαδίκτυο, βρήκα μια σελίδα online πορνό. Από περιέργεια κάθισα και είδα ότι έδειχνε. Ένιωσα μια περίεργη έξαψη. Έτσι ξεκίνησα και μετά δεν κατάλαβα πως παρασύρθηκα… Είχα χάσει τον εαυτό μου. Δεν ήμουν εγώ. Αυνανιζόμουν μέχρι και 6 φορές τη μέρα. Δεν είχα φίλους, δεν είχα σχέση».

Μέχρι τα 21 της χρόνια είχε παρακολουθήσει τουλάχιστον 400 ώρες πορνό στο διαδίκτυο. Η ζωή της άρχισε να αλλάζει όταν περάσε στο πανεπιστήμιο και μετακόμισε σε άλλη πόλη.

Εκείνη, γνώρισε ένα αγόρι και άρχισε να βγαίνει και σιγά σιγά η ζωή της να γίνεται φυσιολογική. Σήμερα μετά από πολύ κόπο και τη βοήθεια ειδικών ψυχολόγων δείχνει να έχει νικήσει τον εθισμό της και να ζει όπως αρμόζει σε μια φυσιολογική 22χρονη.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




Πηγή: star.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου