Ετικέτες

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Ήρθε στην Πάτρα «αθώα» και κατέληξε... μοιραία! Η φοιτήτρια και τα καμώματά της στο... μπαλκόνι...

Είναι πρωτοετής και με αυτά που κάνει έχει ξεσηκώσει την γειτονιά...




Ο λόγος για μία νεαρή κοπέλα που μπήκε φέτος στο Πανεπιστήμιο και με τις εμφανίσεις της στο μπαλκόνι έχει κάνει τους κάτοικους της περιοχής να παραμιλούν.

Η κοπέλα που διαμένει στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας, κάπου μεταξύ Νόρμαν και Κωνσταντινουπόλεως, αρέσκεται στο να βγαίνει στο μπαλκόνι και να κυκλοφορεί μόνο με τα εσώρουχα της, παραμερίζοντας όλως τυχαίως τις κουρτίνες, κάνοντας τον χώρο της ιδιαίτερα διαμπερές.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Το έκανε αυτό σε συχνά – πυκνά διαστήματα όλους τους περασμένους μήνες, με τα κρύα. Σκεφτείτε τι έχει να κάνει τώρα που έχει μπει για τα καλά η άνοιξη. Η νεαρή που έχει ιδιαίτερα καλλίγραμμο κορμί, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι γείτονες της που την έχουν δει, βγαίνει στο μπαλκόνι ή κυκλοφορεί ιδιαίτερα αποκαλυπτική στο διαμέρισμα της, κάνοντας όμως ταυτόχρονα προκλητικές κινήσεις που δείχνουν ότι θέλει να τραβήξει τα βλέμματα.

Η αλήθεια είναι ότι τα καταφέρνει. Να σημειωθεί ότι η περιοχή που διαμένει είναι σχετικά πυκνοκατοικημένη με τα μπαλκόνια και τα παράθυρα των πολυκατοικιών να γειτνιάζουν μεταξύ τους. Το πιο ωραίο από όλα είναι ότι η πρωτοετής φοιτήτρια τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν πήγε να νοικιάσει το διαμέρισμα στην ιδιοκτήτρια μαζί με τους γονείς της, έδειχνε ιδιαίτερα αθώα. Όπως ήταν και γενικότερα η πρώτη εντύπωση που είχε δώσει στους ενοίκους της πολυκατοικίας.

Μία εικόνα «στρουμφίτας», της γλυκιάς, δηλαδή, αλλά άβγαλτης κοπέλας, που έρχεται από την επαρχία. Αλλάζουν όμως οι άνθρωποι και πλέον εκεί στην γειτονιά της την έχουν μάθει. Αυτό που τώρα περιμένουν είναι να έρθουν οι ζέστες γνωρίζοντας ότι η στρουμφίτα με την φόρα που έχει πάρει δεν αποκλείεται να τα βγάλει όλα...

Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου