Ετικέτες

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Στοιχειωμένη κούκλα βασανίζει όσους την κοιτούν στα μάτια! (video)

Το ενδιαφέρον δεκάδων ερευνητών παραφυσικών φαινομένων έχει «κερδίσει» μια στοιχειωμένη κούκλα στο Shrewsbury της Αγγλίας.
Και πώς όχι, όταν σύμφωνα με την ιδιοκτήτριά της, Jayne Harris και δεκάδες… θύματα από όλο τον κόσμο, η Peggy, μεταξύ, άλλων προκαλεί πονοκέφαλους, πόνους στο στήθος, ναυτία, ακόμα και παράλυση, σε όποιον τολμήσει απλά να την κοιτάξει στα μάτια!


Το εκ πρώτης… όψεως αθώο παιχνίδι στάλθηκε στο κατάστημα της Βρετανίδας, «Στοιχειωμένες Κούκλες», που δεν αφήνει τίποτα στη… φαντασία, προσφέροντας επίσης υπηρεσίες μέντιουμ και αποκρυφισμού, από έναν άγνωστο άνδρα, ο οποίος ήταν πεπεισμένος ότι υπέφερε εξαιτίας της από τρομακτικούς εφιάλτες.

«Ξυπνούσε ιδρωμένος και σοκαρισμένος. Παρά το γεγονός ότι την έβαλε σε άλλο δωμάτιο, οι εφιάλτες συνεχίστηκαν», ανέφερε η Harris, η οποία έχει συνυπογράψει βιβλίο σχετικό με απόκοσμες δραστηριότητες, για να συμπληρώσει: «Ζήτησε τη βοήθεια ενός τοπικού εισαγγελέα, ωστόσο όχι μόνο δεν είδε διαφορά, αλλά μετά από λίγο παρουσίασε υψηλό πυρετό και υπέφερε από παραισθήσεις».

Σύμφωνα μάλιστα με τη Harris, δεκάδες άτομα της έχουν κάνει παράπονα ότι τους συνέβη κάτι κακό, αφότου είδαν φωτογραφίες και βίντεο της κούκλας στο ίντερνετ.

«Είναι σίγουρα πάνω από 80. Κάποιος μου είπε ότι μόλις άνοιξε μια φωτογραφία, κυριεύτηκε από φόβο και τον έπιασε δυνατός πονοκέφαλος. Ένας άλλος μού είπε ότι πάγωσε η οθόνη του υπολογιστή του και αισθάνθηκε μια μυστηριώδη παρουσία στο χώρο, ενώ άκουσε και πράγματα να μετακινούνται. Μία γυναίκα ισχυρίστηκε ότι οι λάμπες άρχισαν να σπάνε γύρω της με το που την είδε.

Το χειρότερο ωστόσο είναι πως μία κυρία που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της κατήγγειλε ότι έπαθε καρδιακή προσβολή ενώ έβλεπε ένα βίντεό της! Μου ζητούν συμβουλές και πώς μπορούν να απαλλαγούν από αυτήν», εκμυστηρεύτηκε η Jayne, η οποία τελικά μετέφερε την Πέγκυ σε ένα χώρο απομόνωσης, όπου την ξόρκισε, ζητώντας της να σταματήσει τα βασανιστήρια.

«Τότε ξαφνικά όλα έγιναν και πάλι φυσιολογικά», αποκάλυψε η Harris, η οποία έχει δεχθεί πολλές προτάσεις να παρουσιάσει τη στοιχειωμένη κούκλα της σε διάφορα παραφυσικά events, ωστόσο προτιμά να την κρατά κλειδωμένη στο μαγαζί της.
«Συνήθως προσεγγίζω τέτοιες καταστάσεις με σκεπτικισμό και προσπαθώ πρώτα να βρω μια λογική εξήγηση. Με την Πέγκυ ωστόσο είμαι σίγουρη πως κάτι άλλο συμβαίνει καθώς δεν μιλάμε για ένα ή δύο περιστατικά», κατέληξε...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου