Ετικέτες

Κυριακή, 3 Μαΐου 2015

ΣΟΚΑΡΟΥΝ οι νέες αποκαλύψεις της ΕΛ.ΑΣ. - «ΔΥΣΤΥΧΩΣ η 4χρονη Άννυ…»

Μεγάλους φόβους εκφράζουν πλέον οι Αρχές ότι η 4χρονη Άννυ μπορεί...


να μην βρίσκεται στη ζωή, ενώ σοκ προκαλεί η δήλωση του δικηγόρου της οικογένειας, ο οποίος είπε σήμερα ότι μπορεί και να την σκότωσε ο ίδιος της ο πατέρας.

«Δυστυχώς οι έρευνες είναι σαφές ότι έχουν στραφεί -όπως όλα δείχνουν- στο ενδεχόμενο το παιδί να μην ζει» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος Φ. Μπαμπάνης και ερωτηθείς εάν εμπλέκεται ο πατέρας της μικρής απάντησε θετικά, «αλλά πάντα με επιφύλαξη» πρόσθεσε.
Οι Αρχές επίσης εκτιμούν ότι οι γονείς γνωρίζουν τι έχει συμβεί στην 4χρονη, όμως δεν λένε την αλήθεια.

Έψαξαν τόσο το υπόγειο διαμέρισμα όπου μένει ο Βούλγαρος πατέρας του παιδιού όσο και το σπίτι, όπου φιλοξενείται τις τελευταίες ημέρες η μητέρα του, ψάχνοντας για στοιχεία όπως κηλίδες αίματος, τα οποία θα συγκριθούν με το DNA των γονιών του παιδιού, που έχουν ήδη λάβει.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Η μητέρα της Άννυ παραδέχθηκε ότι αρχικά είπε ψέματα στην ασφάλεια για την υποτιθέμενη γυναίκα με το όνομα Σύλβια, στην οποία εμπιστεύτηκε την κόρης της όσο εκείνη θα έλειπε στο εξωτερικό, με στόχο όπως είπε, να προστατέψει το σύντροφό της και πατέρα του κοριτσιού.
Πάντως η 25χρονη απ’ τη Βουλγαρία επιμένει ότι το πρωινό της 21ης Απριλίου, η 4χρονη Άννυ άνοιξε μόνη της την πόρτα του σπιτιού όπου έμενε με τον πατέρα της και εξαφανίστηκε μυστηριωδώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί θα εξετάσουν και έναν φίλο του πατέρα από τη Βουλγαρία, ο οποίος θεωρούν ότι ίσως αποδειχτεί πρόσωπο – κλειδί στην υπόθεση.


Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου