Ετικέτες

Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015

ΟΡΓΙΑ σε σχολική εκδρομή στην ΠΑΤΡΑ! Άφωνοι οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου!!!

Οι 17άριδες όχι μόνο το “έκαψαν” το πελεκούδι αλλά του έδωσαν και κατάλαβε….Τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της
σχολικής εκδρομής εντός και εκτός του ξενοδοχείου, προκάλεσαν αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις…

Αυτό που συνέβη κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής από Λύκειο της Ολλανδίας στην Πάτρα δεν έχει προηγούμενο! Μαθητές και μαθήτριες ήρθαν πριν από μερικές ημέρες στην Πάτρα, κατέλυσαν σε γνωστό ξενοδοχείο και σίγουρα ήταν αποφασισμένοι να περάσουν στιγμές που θα τους μείνουν αξέχαστες.

Είχαν πάρει οδηγίες από τους καθηγητές τους να μην καταναλώσουν αλκοόλ και να διασκεδάζουν χωρίς έκτροπα! Μόνο που οι μαθήτριες είχαν… άλλα κατά νου και με το που έφθασαν στο ξενοδοχείο αποφάσισαν να θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους!

Οι περισσότερες ηλικίας 17 ετών, μπορεί να μην έπιναν αλκοόλ, όμως… έκαναν σεξ! Και προφανώς ήθελαν να το ευχαριστηθούν κάτω από τον ήλιο της Ελλάδος! Πήγαν λοιπόν σε συνοικιακό ψιλικατζίδικο που λειτουργεί κοντά στο ξενοδοχείο σε προάστιο της Πάτρας και… αγόρασαν όλα τα προφυλακτικά που υπήρχαν!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ο ιδιοκτήτης του ψιλικατζίδικου … δεν πίστευε στα μάτια του! Είδε τις κοπέλες να μπαίνουν κατά ομάδες στο κατάστημά του και όλες να ζητούν προφυλακτικά! «Δεν μου έμεινε ούτε ένα κουτί» δήλωσε ο ίδιος σε δημοσιογράφο της εφημερίδας «Κόσμος»!

Το Ολλανδικό γκρουπ αποχώρησε από το ξενοδοχείο και οι «μικρές Ολλανδέζες» θα θυμούνται για πάντα αυτή την εκδρομή! Όπως και ο ψιλικατζής της γειτονιάς, όχι τόσο για το κέρδος που είχε, αλλά για την «εισβολή» ξανθών ως επί το πλείστον κοριτσιών στο κατάστημά του και την «μαμούθ» αγορά προφυλακτικών, όπως διαβάσαμε σε άρθρο εφημερίδας.

Πηγή: dovites.blogspot.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου