Ετικέτες

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Η καλύτερη αεροπορική εταιρεία για το 2015 είναι η ...

Στη ψηφοφορία των ετήσιων Βραβείων Παγκόσμιων Αερογραμμών της Skytrax για την ανάδειξη της καλύτερης αεροπορικής εταιρείας συμμετείχαν 18.900.000 επιβάτες από 110 χώρες σε όλο τον κόσμο!


Η εταιρεία... Qatar Airways ψηφίστηκε ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο στα ετήσια Βραβεία Παγκόσμιων Αερογραμμών της Skytrax.

Στη ψηφοφορία συμμετείχαν 18.900.000 επιβάτες από 110 χώρες σε όλο τον κόσμο. Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να βαθμολογήσουν τις εταιρείες κρίνοντας από την ποιότητα των γευμάτων, μέχρι και την άνεση των καθισμάτων.

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που η Qatar διακρίνεται ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία. Το ίδιο συνέβη το 2011 αλλά και το 2012.

Οι 10 κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες - με αλφαβητική σειρά - είναι: ANA, Cathay Pacific, Emirates, Etihad, EVA, Garuda Indonesia, Qantas, Qatar Airways, Singapore Airlines and Turkish Airlines.

Η AirAsia ψηφίστηκε ως η καλύτερη αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους, για έβδομη συνεχή χρονιά, έξι μήνες μετά από την συντριβή του QZ8501 στη θάλασσα της Java παρασύροντας στο θάνατο και τους 162 επιβάτες.

Ο συν-ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, Tony Fernandes, δήλωσε ότι το «βραβείο σημαίνει πολλά. Η αεροπορική βιομηχανία δεν είναι συνήθως γλυκιά, αλλά σήμερα ένιωσα ότι είναι»

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

«Έχουμε κερδίσει επτά φορές, αλλά αυτό το πιο σημαντικό λόγω των όσων συνέβησαν στις αρχές του τρέχοντος έτους.»

Ως εκ τούτου, ο αερομεταφορέας παρέλαβε το βραβείο ως την καλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην Ασία, και η θυγατρική της η AirAsiaX κέρδισε το βραβείο ως η καλύτερη χαμηλού κόστους εταιρεία με την καλύτερη καμπίνα και τα καλύτερα καθίσματα.

Το πλήρωμα της αεροπορικής εταιρείας Garuda Indonesia βραβεύτηκε ως το καλύτερο ενώ η Air France έλαβε το βραβείο της «πιο βελτιωμένης» αεροπορικής εταιρείας.

Η περσινή νικήτρια του πρώτου βραβείου, η Cathay Pacific,έλαβε φέτος το βραβείο ως η καλύτερη υπερωκεάνια αεροπορική εταιρεία, ενώ στη Γερμανία η Lufthansa κέρδισε για τις υπερατλαντικές της αεροπορικές γραμμές.

Η ταϊβανέζικη αεροπορική εταιρεία EVA Air αναγνωρίστηκε ως η εταιρεία με τις καθαρότερα καμπίνες ενώ η Asiana, η Air New Zealand και η Austrian Airlines βραβεύτηκαν για τα καλύτεραν εν πτήση γεύματα που προσφέρουν.


Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου