Ετικέτες

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ οι δημοσιογράφοι που "πακέτωσαν" δις ευρώ για να υπηρετήσουν το Μνημόνιο - Απολαύστε τους ελεύθερα...

Σάλο προκάλεσε η αποκάλυψη του πρώην εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Παναγιώτη Ρουμελιώτη, ότι το ταμείο «εκπαίδευε» συγκεκριμένους Έλληνες δημοσιογράφους για το πως να παρουσιάζουν τα θέματα που σχετίζονταν με τις δανειακές συμβάσεις και το χρέος.


Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα «Ακρόπολη» τα ονόματα είναι ηχηρά. Για την ακρίβεια πιο ηχηρά δεν γίνεται… Όλα αυτά τα καλολαδωμένα παπαγαλάκια που έβγαιναν και έκαναν «μαθήματα μνημονίου», από τα ΜΜΕ της διαπλοκής, πέρασαν από τα θρανία του ΔΝΤ, που είχαν στηθεί στην έδρα του Ταμείου και την Αθήνα. Οι αποκαλύψεις των ονομάτων θα δημιουργήσουν σάλο και θα αλλάξουν – μια για πάντα – το τοπίο στα ΜΜΕ.

Σύμφωνα με πηγή της «Ακρόπολης» ορισμένοι απ’ αυτούς πολύ σύντομα θα εκπαραθυρωθούν από τα Μέσα στα οποία εργάζονται, σε μια προσπάθεια των ιδιοκτητών των συγκεκριμένων ΜΜΕ, να εξευμενίσουν την κοινωνία και την κυβέρνηση, ώστε να καταφέρουν να επιβιώσουν στο μηντιακό τοπίο που διαμορφώνεται την επόμενη μέρα.

Το κακό είναι ότι ο κύριος Ρουμελιώτης δεν είπε ονόματα. Ο λαός πρέπει να ξέρει ονόματα και διευθύνσεις. Ποιοι ήταν αυτοί που λάμβαναν μέρος στα σεμινάρια; Τι χρήματα έπαιρναν για τη συμμετοχή τους; Σε ποια μέσα ενημέρωσης εργαζόντουσαν; Ποια είναι η σημερινή τους περιουσιακή κατάσταση;

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Η ΛΙΣΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΑΚΡΟΠΟΛΗ"


Πηγή: http://cyprustimes.com/

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου