Τα μήλα που γίνονται καφέ όταν μείνουν λίγο παραπάνω έξω είναι ένα συχνό πρόβλημα.
Είναι πολύ νόστιμα ακόμα αλλά η εμφάνιση τους δεν μας ενθουσιάζει να τα φάμε. Αυτό το κόλπο που θα δούμε στο παρακάτω βίντεο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε μήλα και σε αχλάδια και σε πατάτες και σε πολλά άλλα καθημερινά τρόφιμα. Πάμε να δούμε τα βήματα που μας παρουσιάζει στο κανάλι «America's Test Kitchen» στο YouTube.
Δείτε το βίντεο :
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Πηγή:
Είναι πολύ νόστιμα ακόμα αλλά η εμφάνιση τους δεν μας ενθουσιάζει να τα φάμε. Αυτό το κόλπο που θα δούμε στο παρακάτω βίντεο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε μήλα και σε αχλάδια και σε πατάτες και σε πολλά άλλα καθημερινά τρόφιμα. Πάμε να δούμε τα βήματα που μας παρουσιάζει στο κανάλι «America's Test Kitchen» στο YouTube.
Δείτε το βίντεο :
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!
Πηγή:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου