Ετικέτες

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Πως θα πετύχετε να έχετε πάντα μαλακό και ζουμερό κρέας

Όταν θέλετε να φτιάξετε μια πετυχημένη συνταγή με κρέας θα πρέπει απαραιτήτως να είναι ζουμερό και αρκετά τρυφερό, όπως θα λέγαμε με μία φράση «να λιώνει στο στόμα».


Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να επηρεάζουν το τελικό αποτέλεσμα σε μία συνταγή με κρέας, από τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε που φυσικά θα πρέπει να είναι πολύ καλής ποιότητος, μέχρι ακόμα και το μαγειρικό σκεύος παίζει ρόλο αν θα είναι απλή κατσαρόλα, χύτρα ή πήλινο, φυσικό το μεγαλύτερο ρόλο για να πετύχουν όλα αυτά μαζί, είναι το μεράκι που πρέπει να βάλει ο εκάστοτε μάγειρας και αν και το αναφέραμε τελευταίο είναι ο νούμερο ένα παράγοντας για να πετύχει η συνταγή μας.

Φυσικά όλα αυτά συμβάλουν για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, επειδή όμως δε μπορούμε πάντα να τα έχουμε σε κάθε μας συνταγή, γιαυτό υπάρχουν μικρά μυστικά κολπάκια που αποκτάει κανείς με την εμπειρία και δύσκολα θα τα μεταφέρει σε κάποιο βιβλίο ή σε μία εκπομπή μαγειρικής, είναι αυτά τα μικρά μυστικά της κουζίνας που δίνουν ένα παραπάνω αβαντάζ στο φαγητό μας και το κάνει πάντα να διαφέρει προς το καλύτερο και να έχει ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ένα από αυτά τα μυστικά μαγειρικής θα δούμε σήμερα για να μπορέσουμε να έχουμε κάθε φορά που φτιάχνουμε την αγαπημένη μας συνταγή για κρέας στο φούρνο, ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα που θα κάνει το κρέας τρυφερό και τόσο ζουμερό που θα τους ξετρελάνει όλους.

Αυτό που πρέπει να κάνετε μόλις βγάλετε το κρέας από το φούρνο είναι να το σκεπάσετε αμέσως με λαδόκολλα ή αν δεν έχετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αλουμινόχαρτο.
Αφήστε το σκεπασμένο για περίπου ένα τέταρτο ώστε να ανακτήσει και να ρουφήξει τους χυμούς του, αυτό και μόνο το κολπάκι αρκεί για να έχουμε ένα ζουμερό και πεντανόστιμο κρέας που θα τους ξετρελάνει όλους.

Είναι μικρά μυστικά στην κουζίνα που όμως κάνουν τη μεγαλύτερη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα, δοκιμάστε το και θα έχετε πάντα κρέας μαλακό και ζουμερό.


Πηγή: VotanonKipos.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου