Ετικέτες

Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015

Θεσσαλονίκη: Αηδίασε ο φοιτητής όταν είδε τι είχε μέσα η σαλάτα [photos]

Αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις τόσο εντός...
όσο και εκτός του ΑΠΘ, προκαλεί η καταγγελία (που συνοδεύεται από φωτογραφίες), για την ποιότητα του φαγητού που σερβίρεται στη φοιτητική λέσχη.

Ο φοιτητής Αδριανός Παππάς, αναφέρει:

«Την Τετάρτη 10/06, πήγα στην φοιτητική λέσχη του ΑΠΘ για να φάω βραδινό. Εκεί, προς μεγάλη μου έκπληξη, παρατήρησα πως στην σαλάτα μαρούλι που μου σερβιρίστηκε, υπήρχε ένα ζωύφιο, πιθανώς σκαθάρι, νεκρό. Αν ήταν αποσπασμένη η προσοχή μου λίγο παραπάνω εκείνη την στιγμή, θα το είχα φάει χωρίς να το καταλάβω...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Αυτό είναι ένα προφανές δείγμα πως η σαλάτα είχε πλυθεί ελάχιστα έως καθόλου. Σημειωτέον πως αυτό δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό, καθώς έχω ακούσει αρκετές διηγήσεις από συμφοιτητές για παρόμοια συμβάντα, όπου έχουν βρει σκουλήκια, μυρμήγκια, σαλιγκάρια και αράχνες στο φαγητό τους. Αυτή όμως ήταν η πρώτη φορά που μου συμβαίνει προσωπικά.

Όπως είναι φυσικό, είμαι απηυδισμένος και θυμωμένος με αυτή την κατάσταση. Παρατηρούμε μια σταθερή μείωση της ποιότητας του φαγητού, της ποσότητας του φαγητού, της ποικιλίας του φαγητού, του ρυθμού με τον οποίο σερβίρονται μερίδες και γενικά επικρατεί ένα κλίμα παρακμής στην λέσχη.

Ζητώ ανοιχτά από τις Πρυτανικές Αρχές, την ευρύτερη πανεπιστημιακή κοινότητα του ΑΠΘ, αλλά και κάθε αρμόδιο/α να ενεργήσει καταλλήλως για την επίλυση αυτού του θέματος. Η κατάσταση έχει πλέον ξεφύγει, και η λέσχη του ΑΠΘ παράσχει μια κάκιστη υπηρεσία στους φοιτητές, όπου πλέον ελλοχεύει ο κίνδυνος για την υγεία μας. Αδριανός Παππάς, φοιτητής ΑΠΘ»
Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου