Ετικέτες

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Το πιο «τρελό» smartphone από τη Ρωσία εισβάλει στην Αμερική

To Yotaphone 2 περιλαμβάνει από μια οθόνη σε κάθε πλευρά, μια LCD και μια e-paper.

Το Yotaphone 2 είναι ένα smartphone που μπορεί να σας αφήσει άφωνους για διάφορους λόγους.


Πρώτα απ΄όλα προέρχεται από μια χώρα που δεν φημίζεται ως παραγωγός smartphones, τη Ρωσία. Αλλά κυρίως, διότι είναι ένα τηλέφωνο που σχεδιάστηκε πάνω σε μια πρωτότυπη ιδέα. Το Yotaphone 2, βλέπετε, είναι εφοδιασμένο με δύο οθόνες.

Στην μπροστινή του πλευρά το Yotaphone 2 μοιάζει με ένα συνηθισμένο κινητό με μια LCD οθόνη όπως σε κάθε άλλο τηλέφωνο Android. Από την πίσω πλευρά όμως φέρει μια δεύτερη οθόνη e-paper (e-ink display), όμοια με αυτές ενός Nook ή ενός Kindle e-reader. Κάτι που είναι ιδιαίτερα πρακτικό αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας κάτω από το φως του ήλιου ή εάν η μπαταρία σας εξαντλείται.

Το smartphone της ρωσικής εταιρείας Yota Devices έκανε εδώ και δύο μέρες την εμφάνισή του στη σελίδα Indiegogo με στόχο την προώθησή του μετά την Ευρώπη και την Ασία και στην αγορά της Αμερικής.

Ήδη ο πρωταρχικός του στόχος, αυτός των 50.000 δολαρίων, έχει εκπληρωθεί καθώς τα έσοδα έχουν φτάσει μέχρι τώρα τα 150.000 δολάρια. Η standard τιμή του είναι στα 550 δολάρια, ενώ οι παραγγελίες θα αρχίσουν να αποστέλλονται τον Αύγουστο.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου