Ετικέτες

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Απατούσε η Τζένιφερ Άνιστον τον Μπραντ Πιτ με τον «Τζόι» από τα «Φιλαράκια»;

Την αποκάλυψη έκανε σε περιοδικό ο πατέρας του 48χρονου σήμερα Ματ Λε Μπλανκ

Μπορεί να είχαν μία περιπετειούλα στην μικρή οθόνη, όμως η Τζένιφερ πάντα αρνιόταν κατηγορηματικά ότι είχε συμβεί οτιδήποτε ερωτικό ανάμεσα σ' εκείνη και τον συμπρωταγωνιστή της στα «Φιλαράκια», Ματ Λε Μπλανκ.


Ωστόσο, σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ του περιοδικού Star, μπορεί η Τζένιφερ να μην ήταν απόλυτα ειλικρινής σχετικά με αυτό το θέμα. To δημοσίευμα του σκανδαλοθηρικού περιοδικού αναφέρει ότι η Ελληνοαμερικανίδα σταρ διατηρούσε σχέση με τον «Τζόι» της δημοφιλούς σειράς «Friends» και μάλιστα το διάστημα που ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Μπραντ.

Την αποκάλυψη έκανε στο περιοδικό ο πατέρας του 48χρονου σήμερα Ματ Λε Μπλανκ. «Πέρασε τέλεια, αυτό είναι το σίγουρο», είπε ο 73χρονος Πολ στο περιοδικό Star για τη συμμετοχή του γιου του στη δημοφιλή σειρά. «Είχε και σχέση με ένα από τα κορίτσια, την Τζεν. Είχαν συχνά ερωτικές περιπτύξεις στα καμαρίνια. Εκείνος μου το είπε – ήταν όταν εκείνη ήταν παντρεμένη με τον Πιτ!», είπε ο πατέρας του «Τζόι».

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι Πολ Λε Μπλανκ δεν έχει πλέον επαφές με τον γιο του, λόγω ενός καυγά πριν από αρκετά χρόνια..

«Είναι 100% ψέμα. Η Τζένιφερ Ανιστον δεν είχε ποτέ φλερτ ή ερωτικές σχέσεις με τον Ματ ΛεΜπλανκ», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της ηθοποιού στην Daily Mail.


Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου