Ετικέτες

Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015

Τρομακτικά σενάρια για το... τέλος του σύμπαντος!

Σενάρια τρόμου, αλλά για μετά από... 22 δισεκατομμύρια χρόνια για το τέλος του κόσμου, τον οποίο γνωρίζουμε ως σύμπαν, ανακοίνωσε γη επιστημονική κοινότητα στην τελευταία της έκθεση.


Όπως ανέλυσαν κορυφαίοι επιστήμονες, ο "θάνατος" του σύμπαντος θα επέλθει σχεδόν με τον ίδιο τρόπο που δημιουργήθηκε. Θα υπάρξει μία τεράστια σμίκρυνση του κόσμου, πριν εκτοξευθεί στο άπειρο και πιθανόν τροφοδοτήσει με υλικό άλλους κόσμους.

Η περιγραφή από μόνη της είναι τρομακτική. Το σύμπαν διαστέλλεται σε όλο το μέγεθός του, συμπεριλαμβάνοντας τους γαλαξίες, τα ηλιακά συστήματα και ότι υλικό κυκλοφορεί στο λεγόμενο κενό. Πριν την "ώρα μηδέν", θα ξεκινήσει μία βίαιη συστολή, κατά την οποία τα υλικά θα διαχωρίζονται μεταξύ τους και στο τέλος θα εξαφανιστούν στο άπειρο, προς άγνωστη κατεύθυνση.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Οι επιστήμονες παραδέχονται πως πρόκειται για ένα δραματικό σενάριο, το οποίο όμως, παραπέμπει στις συνθήκες που "γεννήθηκε" το σύμπαν, με το λεγόμενο Big Bang.

Ο Δρ. Μαρσέλο Ντισκόντζι, δήλωσε σχετικά: "Το μόνο πράγμα που σίγουρα γνωρίζουμε, είναι ότι το σύμπαν διαστέλλεται και ότι ο ρυθμός της διαστολής είναι επιταχυνόμενος. Μαθηματικά ξέρουμε τι σημαίνει αυτό".


Πηγή: protothema

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου