Ετικέτες

Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015

Σοκ στη Formula 1: Ξεψύχησε ο Μπιανκί...

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του μηχανοκίνητου αθλητισμού καθώς τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Γάλλος πιλότος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών...«Ο Ζιλ πάλεψε μέχρι τέλους όπως έκανε πάντα αλλά σήμερα η μάχη του έφτασε στο τέλος της», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια του Ζιλ Μπιανκί, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του μηχανοκίνητου αθλητισμού καθώς ενημέρωσε την κοινότητα ότι ο 25χρονος πιλότος υπέκυψε στα τραύματά του από τον Οκτώβριο του 2014.

Ο Μπιανκί υπέστη τον σοβαρότερο τραυματισμό στην ιστορία της Formula 1 μετά τον θάνατο του Άιρτον Σένα το 1994, καθώς έφυγε εκτός πορείας στη Σουζούκα τον Οκτώβριο του 2014 και τα ξημερώματα του Σαββάτου έφυγε από τη ζωή.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Έπειτα από εννέα μήνες σε κώμα ο Μπιανκί έχασε τη μάχη με τον θάνατο, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της Formula 1. Γεννημένος στις 3 Αυγούστου του 1989 ο Μπιανκί αγωνιζόταν για την ομάδα Μαρούσια, είχε συμμετάσχει σε 34 αγώνες και είχε μαζέψει 2 πόντους, κάνοντας ντεμπούτο στο Γκραν Πρι της Αυστραλίας το 2013.

Τελευταίος του αγώνας ήταν στη Σουζούκα της Ιαπωνίας τον Οκτώβριο του 2014 όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με συνέπεια να φύγει εκτός πίστας και να συγκρουστεί αρχικά με όχημα μηχανικών του Γκραν Πρι της Ιαπωνίας, σταματώντας στο προστατευτικό τείχος...


Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου